Buzz

Βρέθηκε η ταινία με τις χαμηλότερες εισπράξεις στην ιστορία του αμερικανικού box-office

στα 10

O τίτλος της είναι «United Passions» και, ναι, είναι αυτή η ταινία που χρηματοδότησε η FIFA για να ευλογήσει τα γένια της, πριν τα τελευταία σκάνδαλα που πλήγωσαν έτσι κι αλλιώς ανεπανόρθωτα τη φήμη της.

Βρέθηκε η ταινία με τις χαμηλότερες εισπράξεις στην ιστορία του αμερικανικού box-office

Πριν από λίγες ημέρες είχαμε δει εδώ στο Flix το τρέιλερ του «United Passions», με αφορμή την εξοδό του στην Αμερική, όλως τυχαίως πάνω στις ημέρες του πρόσφατου σκανδάλου που έχει φέρει τη FIFA στο προσκήνιο.

Το «United Passions» για τις απαρχές της FIFA, χρηματοδοτημένo από τον ίδιο τον οργανισμό και σκηνοθετημένo από τον Γάλλο Φρεντερίκ Ομπιρτέν με μια σειρά από μέτριες κωμωδίες και τηλεοπτικές σειρές στο βιογραφικό του, παρουσιάστηκε στο Φεστιβάλ Καννών του 2014, αποτυπώνοντας τα πρώτα βήματα της FIFA, αλλά και του ίδιου του ποδοσφαίρου, όταν ακόμα κανείς δεν πίστευε ότι θα γίνει το δημοφιλέστερο άθλημα του κόσμου. Στο φιλμ πρωταγωνιστούν ο Ζεράρ Ντεπαρντιέ, ο Σαμ Ράιλι κι ο Τιμ Ροθ κι ενώ το «United Passions» βγήκε στη Γαλλία απ' ευθείας σε DVD και στην Ιταλία μόνο στην τηλεόραση, οι Αμερικάνοι είπαν να το δούνε στο σινεμά.

Διαβάστε ακόμη: Αυτή είναι η αληθινή FIFA

United Passions 607

Χμ, το είδαν τόσο λίγοι άνθρωποι ώστε οι συνολικές εισπράξεις του την πρώτη εβδομάδα της εξόδου του σε 10 αίθουσες ήταν 918 δολάρια σε συνολικό προϋπολισμό περισσότερο από 27 εκατομμύρια δολάρια. Με αυτό το ρεκόρ, το «United Passions» ξεπέρασε προς τα κάτω τις εισπράξεις του «Ι Kissed a Vampire» του 2012 που είχε κάνει σύνολο 1.380 δολάρια.

Ο Ομπιρτέν χαρακτήρισε την ταινία ως μια «καταστροφή», ο Τιμ Ροθ δήλωσε πως το έκανε μόνο για τα λεφτά και ο διευθυντής των Καννών, Τιερί Φρεμό είπε ότι η ταινία προβλήθηκε στο Φεστιβάλ Καννών μετά από έντονες πιέσεις του Ζεράρ Ντεπαρντιέ. Ολοι κάτι πρέπει να πουν όταν βρίσκονται αντιμέτωποι με τον τίτλο της πιο αποτυχημένης ταινίας στην Αμερική όλων των εποχών.

United Passions 607

Διαβάστε ακόμη:

United Passions