Buzz

Η πρώτη live action VR σειρά έρχεται από τον Ιλάι Ροθ και έχει τίτλο «The Faceless Lady»

στα 10

Η σειρά τρόμου των έξι επεισοδίων θα κάνει πρεμιέρα αποκλειστικά στα Meta Horizon Worlds και Meta Quest VR στις 4 Απριλίου.

Η πρώτη live action VR σειρά έρχεται από τον Ιλάι Ροθ και έχει τίτλο «The Faceless Lady»

Ο Ιλάι Ροθ είναι ένας από τους σκηνοθέτες εκείνους που του αρέσει να πειραματίζονται. Και για τον ίδιον αυτό σημαίνει πως προσπαθεί να κάνει το αγαπημένο του είδος, αυτό του τρόμου, να φτάσει σε νέα όρια – αυτή την φορά στα όρια της εικονικής πραγματικότητας.

Ετσι ο Ροθ, ο οποίος πρόσφατα μας έδωσε την ταινία «Thanksgiving», θα κάνει την παραγωγή σε μια VR (virtual reality) σειρά με τίτλο «The Faceless Lady», η οποία θα κάνει πρεμιέρα αποκλειστικά στα Meta Horizon Worlds και Meta Quest VR. Με περιγραφή ως «η πρώτη live action VR σειρά», το «Faceless Lady» θα είναι μια εβδομαδιαία σειρά έξι επεισοδίων σε στερεοσκοπικό 3D χώρο.

Διαβάστε ακόμα: Πρώτες φωτογραφίες με τους χαρακτήρες του «Borderlands» του Ιλάι Ροθ

The Faceless Lady

Η σειρά διαδραματίζεται στην Ιρλανδία και έχει μια ιστορία εμπνευσμένη από την πραγματική ιρλανδική λαογραφία του 17ου αιώνα, ιδιαίτερα τους μύθους γύρω από τη Λαίδη Μάργκαρετ Χόντνετ που στοιχειώνει το κάστρο Belvelly του Κορκ. Η Λαίδη Μάργκαρετ Χόντνετ ακούγεται πως παρακολουθεί τους επισκέπτες του κάστρου μέσα από καθρέφτες και άλλες ανακλαστικές επιφάνειες. Το «The Faceless Lady» ανατρέπει τον μύθο, κυριολεκτικά, με τρία ζευγάρια να προσπαθούν να επιβιώσουν παίζοντας τα παιχνίδια της Λαίδη Μάργκαρετ Χόντνετ κατά τη διάρκεια μιας παραμονής ενός σαββατοκύριακου στο κάστρο.

Η σειρά είναι γραμμένη από του Τζερόμ Βελίνσκι και σκηνοθετημένη από το Τζον Γουίλιαμ Ρος και το πρώτο επεισόδιο θα κάνει πρεμιέρα αποκλειστικά στα Meta Horizon Worlds και Meta Quest VR στις 4 Απριλίου. Δείτε ένα πρώτο τρέιλερ παρακάτω.

The Faceless Lady