Buzz

Είστε έτοιμοι για τον «the BFG» του Ρόαλντ Νταλ και του Στίβεν Σπίλμπεργκ;

στα 10

Η κινηματογραφική μεταφορά του αγαπημένου παιδικού βιβλίου, επιτέλους μας αποκαλύπτεται!

Είστε έτοιμοι για τον «the BFG» του Ρόαλντ Νταλ και του Στίβεν Σπίλμπεργκ;

Μπορεί ο Στίβεν Σπίλμπεργκ να έχει κάμποσα σχέδια σε κίνηση, όμως το πρώτο από αυτά που θα ακολουθήσουν, το ερχόμενο καλοκαίρι κι όλας, είναι η μεταφορά του διάσημου, παγκόσμιου παιδικού best seller του Ρόαλντ Νταλ «Τhe BFG».

Το οποίο αφηγείται την ιστορία ενός κοριτσιού και της συνάντησης του με έναν γίγαντα ο οποίος της δείχνει την χώρα των γιγάντων, την μαγεία και τους κινδύνους της. Τεράστιος με μεγάλα αυτιά και εξαιρετική αίσθηση της οσμής, ο BFG δεν μοιάζει με τους περισσότερους κατοίκους της χώρας του, αφού εκτός από «Big» είναι και εξαιρετικά «Friendly» για «Giant».

the BFG 607

Οι περισσότεροι από τους ομοίους του όμως είναι τουλάχιστον διπλάσιοι σε μέγεθος και διπλάσια πιο τρομακτικοί και τους αρέσει να τρώνε ανθρώπους. Οπότε όπως μπορείτε να φανταστείτε, η χώρα τους δεν είναι το καταλληλότερο μέρος για ένα δεκάχρονο κορίτσι από το Λονδίνο και η τρυφερή φιλία της με τον BFG δεν είναι απαραίτητα αρκετή για να την προστατεύσει από τους περιέργεια την δυσπιστία και την... όρεξη των υπόλοιπων γιγάντων.

Το φιλμ του Σπίλμπεργκ στο οποίο πρωταγωνιστούν η μικρή Ρούμπι Μπάρνχιλ κι ο Μάρκ Ράιλανς (που τον είδαμε και στη «Γέφυρα των Κατασκόπων» που παίζεται ακόμη στις αίθουσες) θα είναι η πρώτη 3D ταινία του Σπίλμπεργκ και μια από τις πιο φιλόδοξες ταινίες του επόμενου καλοκαιριού, όταν θα κάνει την πρεμιέρα της, την 1η Ιουνίου του 2016.

Προς το παρόν, το πρώτο teaser, μας ανοίγει την όρεξη.


Update 05.04 Δείτε το τρέιλερ του «The BFG» που μόλις κυκλοφόρησε


Δείτε ακόμη: