Buzz

«The Avengers»: και όλοι μαζί, και σε 3D!

στα 10

Ολοι το υποψιάζονταν, αλλά τώρα επιβεβαιώθηκε και επίσημα. Η Disney θα δώσει στους Avengers, αφού ολοκληρωθεί η ταινία, στερεοσκοπική εικόνα.

«The Avengers»: και όλοι μαζί, και σε 3D!

Από ‘δω και πέρα στη Disney θα φοριέται μόνο το 3D; Το στούντιο ανακοίνωσε ήδη ότι μια σειρά από παλαιότερες επιτυχίες της κινουμένων σχεδίων θ’ ακολουθήσει το δρόμο που χάραξε ο «Βασιλιάς των Λιονταριών» και θα μετατραπεί σε 3D, με πρώτες στη σειρά την «Πεντάμορφη και το Τέρας» και τον «Nemo».

Το ίδιο όμως θα γίνει και με τους «Avengers», προτού βγουν στις αμερικανικές αίθουσες στις 4 Μαΐου 2012. Στην απόφαση μπορεί να οδήγησε απλώς η κινηματογραφική τάση, ή το γεγονός ότι λίγο αργότερα, στις 3 Ιουλίου, θα σκαρφαλώσει στις αίθουσες σε 3D ένας ακόμα ήρωας της Marvel, στην ταινία «The Amazing Spider-Man». Πάντως ο διευθυντής της διανομής της Disney, Ντέιβ Χόλις, μοιάζει ιδιαίτερα σίγουρος για το εμπορικό αποτέλεσμα των «Avengers»: «Δεν ξέρω ποιος δεν έχει ακούσει για την ταινία τώρα πια. Θα είναι το απόλυτο φαινόμενο.»

Ουκ εν τω πολλώ το ευ, όχι απαραίτητα τουλάχιστον, αλλά η πληθωρικότητα των «Avengers» οπωσδήποτε κρατά το ενδιαφέρον ζωντανό. Στην ταινία, όπου εμφανίζονται οι σημαντικότεροι υπερήρωες της Marvel, πρωταγωνιστούν ο Ρόμπερτ Ντάουνι Τζιούνορ (Iron Man), o Κρις Εβανς (Captain America), ο Κρις Χέμσγουορθ (Thor), o Τομ Χίντλεστον (Loki), ο Σάμιουελ Λ. Τζάκσον (ως Νικ Φιούρι, διευθυντής της S.H.I.E.L.D.), η Σκάρλετ Γιοχάνσον (κατάσκοπος που δουλεύει για τη S.H.I.E.L.D.), o Τζέρεμι Ρένερ (Hawkeye) και ο Μαρκ Ράφαλο (Hulk). Σκηνοθετεί ο Τζος Γουέντον. Διαβάστε εδώ τα πάντα για τους «Avengers».

Tags: AVENGERS, 3D