Buzz

Εκτονώστε τα νεύρα σας με το πρώτο τρέιλερ του «The Angry Birds Movie»

στα 10

Μεταφέροντας αυτούσιο όλο το πνεύμα του ομώνυμου παιχνιδιού - μανίας, το «The Angry Birds Movie» προσπαθει με επιτυχία στο πρώτο του τρέιλερ να δαμάσει την οργή των αξιαγάπητων πτηνών ηρώων του.

Εκτονώστε τα νεύρα σας με το πρώτο τρέιλερ του «The Angry Birds Movie»

Είναι προφανές πως όταν αποφασίζεις να κάνεις ταινία ένα από τα πιο διάσημα βιντεοπαιχνίδια όλων των εποχών (έχει κατεβαστεί περισσότερο από 2 δισεκατομμύρια φορές στα smartphones του πλανήτη) που βασίζεται στην ιστορία των θυμωμένων πουλιών και των πράσινων αδίστακτων γουρουνιών που έκλεψαν τα αυγά τους, η κεντρική ιδέα οφείλει να είναι το «anger management».

Πράγμα όχι εύκολο για τα πτηνά που έχουν το θυμό μέσα τους και για να τον δαμάσουν πρέπει να προσπαθήσουν περισσότερο απ' όσο νόμιζαν, στην κινηματογραφική μεταφορά που η φινλανδική Rovio εμπιστεύτηκε στη Sony (με ειδικό σύμβουλο τον πρώην επικεφαλής της Marvel, Ντέιβιντ Μάιζελ) και η οποία είναι έτοιμη για να κατακτήσει και τη μεγάλη οθόνη.

Το πρώτο τρέιλερ είναι άκρως διασκεδαστικό, παιδικό όσο οφείλει αλλά και με μια ισχυρή δόση ανατροπής, ενώ οι ταιριαστές φωνές ανήκουν κατά κύριο λόγο στον Τζέισον Σουντέικις και τους Τζος Γκαντ, Μπιλ Χέιντερ, Μάγια Ρούντολφ, Πίτερ Ντίκλατζ, Κέιτ ΜακΚίνον, Κίγκαν-Μάικλ Κέι, Τόνι Χέιλ, Αικ Μπάρινχολτζ και Χάνιμπαλ Μπούρες.

Μέχρι το Μάιο του 2015 όπου το «The Angry Birds Movie» θα κάνει την πρεμιέρα του, δείτε εδώ το πρώτο τρέιλερ της ταινίας υπό τους ήχους των Carpenters και του «Bad» του Μάικλ Τζάκσον:


Διαβάστε και δείτε ακόμη: