Buzz

«Θα μπορούσα να γίνω και Πρόεδρος της Αμερικής!»

στα 10

Οι teenagers της Σοφία Κόπολα βγάζουν γλώσσα, στο νέο τρέιλερ του «The Bling Ring».

«Θα μπορούσα να γίνω και Πρόεδρος της Αμερικής!»

Κλέβουν για να έρθουν πιο «κοντά» στα celebrity idols τους και ζητούν συγγνώμη πεταρίζοντας τα βλέφαρα. Το νέο τρέιλερ του «The Bling Ring» της Σοφία Κόπολα μάς κάνει να θέλουμε να χαστουκίσουμε και ν’ αγκαλιάσουμε εναλλάξ τους πρωταγωνιστές της.

Βασισμένο στην πραγματική ιστορία μιας παρέας παιδιών που έγιναν διάσημα όταν από τον Οκτώβριο του 2008 μέχρι και τον Αύγουστο του 2009 συγκέντρωσαν 3 εκατομμύρια δολάρια μετά από επιδρομή στα σπίτια διασήμων (ανάμεσα τους αυτά της Πάρις Χίλτον, του Ορλάντο Μπλουμ και της Λίντσεϊ Λόχαν), το «The Bling Ring» έρχεται να προστεθεί στην εξιστόρηση μιας «δυσλειτουργικής εφηβείας», όπως τη γράφει εδώ και τέσσερις ταινίες η Σοφία Κόπολα.

Βασισμένο στα πραγματικά γεγονότα που παρακολούθησε το άρθρο του Vanity Fair «Οι Υποπτοι φορούσαν Λουμπουτέν» και με τους περισσότερους από τους σταρς που έπεσαν θύματα της συμμορίας να συμμετέχουν στην ταινία, το «The Bling Ring» θα κάνει την πρεμιέρα του στο 66ο Φεστιβάλ Καννών, ανοίγοντας το τμήμα «Ενα Κάποιο Βλέμμα».

Το νέο τρέιλερ που μόλις κυκλοφόρησε από την ταινία, το πρώτο κανονικό, μια και τώρα είχαμε δει μόνο teasers και κλιπ, έχει πολλά σημεία που μπορούν να γίνουν αγαπημένα: από τη Λέσλι Μαν που ταΐζει τις κόρες της Adderall για πρωινό, αντί για pancakes, για παράδειγμα (το αμφιταμινούχο διεγερτικό που οι Αμερικανοί γονείς δίνουν στα παιδιά με ADD), μέχρι το σπίτι της Πάρις Χίλτον με διάσπαρτα μαξιλαράκια με το πρόσωπό της επάνω (πόσο θα πουληθούν αυτά στο ebay;), μέχρι το λόγο της Εμα Γουάτσον – Νίκι έξω από το δικαστήριο, όπου εξηγεί ακολουθώντας το παροιμιώδες αμερικανικό όνειρο ότι ναι, θα μπορούσε να γίνει και Πρόεδρος της Αμερικής αν ήθελε πραγματικά!

Δείτε το τρέιλερ παρακάτω και κάντε επανάληψη σε κάθε φήμη, σκηνή και φωτογραφία που είδαμε μέχρι σήμερα από τη συμμορία της Σοφία Κόπολα.

Διαβάστε γιατί το «The Bling Ring» δε βρίσκεται στο Διαγωνιστικό Τμήμα του Φεστιβάλ Καννών και παρακολουθήστε εδώ τα πάντα για το 66ο Φεστιβάλ Καννών που ξεκινάει στις 15 Μαΐου.