Buzz

O Ντέιβιντ Ρόμπερτ Μίτσελ και ο Κουέντιν Ταραντίνο «τσακώνονται» με αφορμή το «It Follows»!

στα 10

Ο Κουέντιν Ταραντίνο είχε μερικές σοβαρές διαφωνίες με το «It Follows» του Ντέιβιντ Ρόμπερτ Μίτσελ. Και ο τελευταίος αντέδρασε άμεσα...

O Ντέιβιντ Ρόμπερτ Μίτσελ και ο Κουέντιν Ταραντίνο «τσακώνονται» με αφορμή το «It Follows»!

Στην πρόσφατη συνέντευξή του στο Vulture - ναι, σε αυτή που δήλωσε πως δεν του αρέσει το «True Detective», ενώ δεν το έχει δει ποτέ - ο Κουέντιν Ταραντίνο αναφέρθηκε και στο «It Follows», την ταινία του Ντέιβιντ Ρόμπερτ Μίτσελ που παίζεται αυτές τις ημέρες στις ελληνικές αίθουσες και έχει χαιρετιστεί ήδη από την παγκόσμια κριτική ως μια από τις καλύτερες στιγμές του σύγχρονου κινηματογραφικού τρόμου.

Ο Ταραντίνο δήλωσε πως του άρεσε πολύ η ταινία του Ντέιβιντ Ρόμπερτ Μίτσελ, αλλά με κάποιες διαφωνίες: «Ηταν η καλύτερη ιδέα που έχω δει σε ταινία τρόμου εδώ και πολύ, πολύ, πολύ καιρό. Είναι μια από αυτές τις ταινίες που είναι τόσο καλές που θυμώνεις επειδή δεν είναι σπουδαίες.»

Διαβάστε εδώ τη γνώμη του Flix για το «It Follows» (ελληνικός τίτλος «Σε Ακολουθεί»).

It Follows 607

Και στη συνέχεια, ο Κουέντιν Ταραντίνο έδωσε μερικές ιδέες για το πώς θα «έφτιαχνε» ο ίδιος την ταινία, προκειμένου να γίνει σπουδαία, δηλώνοντας πως το πρόβλημα της είναι πως δεν ακολουθεί πάντοτε τη μυθολογία που έχει δημιουργήσει.

Προσοχή! Ακολουθούν spoilers!

Για παράδειγμα, ο Ταραντίνο έχει προβλήματα με τους «κακούς» της ταινίας και την «ευφυία» του πράγματος που ακολουθεί την ηρωίδα, το γιατί ενώ το τέρας δεν σταματάει ποτέ σε μερικές σκηνές κάνει παύσεις και στο γιατί η Τζέι δεν κάνει σεξ με τον Πολ. Διαβάστε εδώ αναλυτικά την απάντησή του στο Vulture.

David Robert Mitchell 607 Ο Ντέιβιντ Ρόμπερτ Μίτσελ μαζί με την πρωταγωνίστρια του, Μάικα Μονρό

Ο σκηνοθέτης του «It Followς», Ντέιβιντ Ρόμπερτ Μίτσελ δεν κρατήθηκε και απάντησε στον Κουέντιν Ταραντίνο μέσα από τον λογαριασμό του στο Twitter. Το σχόλιο του ήταν ψύχραιμο αν και αρκετά εριστικό, εξ ου και χρειάστηκε δεύτερο tweet για να ξεκαθαρίστει πως η πρόθεση του δεν ήταν προσβλητική ως προς τον Ταραντίνο.

Μεταξύ μας, ο Μίτσελ θα έπρεπε να κάνει τούμπες που ο Κουέντιν Ταραντίνο έδωσε extra δημοσιότητα στην ήδη αναγνωρισμένη ταινία του...

Διαβάστε ακόμη: