Buzz

Τα ζόμπι ζουν ανάμεσά μας: Νέο τρέιλερ για το «World War Z»

στα 10

Ετοιμο, μετά από πολλές καθυστερήσεις, ταλαιπωρίες και αναβολές, για την έξοδό του τον Ιούνιο στις αμερικάνικες αίθουσες, το «World War Z» έχει καινούριο καταιγιστικό τρέιλερ, που υπόσχεται ένα τέλος του κόσμου... σχεδόν όπως το ξέρουμε.

Τα ζόμπι ζουν ανάμεσά μας: Νέο τρέιλερ για το «World War Z»

Δεν περιμέναμε φυσικά αυτό το νέο τρέιλερ του «World War Z» του Μαρκ Φόρστερ για να καταλάβουμε πως το φιλμ που ταλαιπώρησε τους δημιουργούς του περισσότερο και απ' όσα περνάει η ανθρωπότητα από τα πεινασμένα ζόμπι, δεν είναι παρά μια ακόμη εκδοχή της «Μέρας Ανεξαρτησίας», για να χρησιμοποιήσουμε μια προφανή αναφορά, ή άντε ενός νέου «Πόλεμου των Κόσμων» με νεκροζωντανούς στη θέση την εξωγήινων...

Εκτός αν η προωθητική καμπάνια της ταινίας βασίζεται αποκλειστικά στη δράση και τις ορδές των ακόρεστων ζόμπι και κάπου μέσα σε αυτό το θορυβώδες μπλοκμπάστερ κρύβεται κάτι από το «αποκαλυπτικό» ομώνυμο βιβλίο του Μαξ Μπρουκς στο οποίο βασίστηκε η ταινία και ήταν γραμμένο σαν μια προσωπική εξιστόρηση δεκάδων ανθρώπων που επιβίωσαν από μια επέλαση θανάτου που όμοιά της δεν γνώρισε ποτέ πριν η ταλαιπωρημένη Γη.

3

Ολες οι απορίες μας θα λυθούν ωστόσο σύντομα, αφού μετά τα περιπετειώδη γυρίσματα του (που κόστισαν όχι μόνο πολλά εκατομμύρια δολάρια αλλά και παραλίγο την έγκαιρη έξοδο του - διαβάστε περισσότερα εδώ), το «World War Z» βγαίνει στις αμερικάνικες αίθουσες τον Ιούνιο, δίνοντας στον Μπραντ Πιτ το ρόλο του σούπερ ήρωα που διακαώς επιθυμούσε εδώ και χρόνια.

Μόνος του, με μοναδικό σκοπό του να σώσει την οικογένειά του και αν τύχει και τον πλανήτη, ο Πιτ τα βάζει με όλους και με όλα προκειμένου να καθαρίσει την επιφάνεια της Γης από τα αναπτυσσόμενα σαν έντομα ζόμπι, καθώς γύρω του γίνεται το έλα να δεις...

Δείτε παρακάτω το καινούριο τρέιλερ (με έμφαση στην τελευταία σκηνή) και την εντυπωσιακή αφίσα και διαβάστε περισσότερα για το «World War Z» εδώ:


3