Buzz

Τα aliens του «Prometheus» του Ρίντλεϊ Σκοτ δείχνουν το πρόσωπο τους!

στα 10

Το νέο διεθνές τρέιλερ του «Prometheus» του Ρίντλεϊ Σκοτ αποκαλύπτει - επιτέλους - αυτό που περιμέναμε όλοι. Και πιστέψτε μας, δεν είναι κάτι που θα θέλατε να συναντήσετε εδώ, στο διάστημα, σε αυτήν ή σε μια άλλη ζωή!

Τα aliens του «Prometheus» του Ρίντλεϊ Σκοτ δείχνουν το πρόσωπο τους!

Πάνω που όλοι νομίζαμε ότι ο Ρίντλεϊ Σκοτ δεν θα αποκάλυπτε ποτέ πως μοιάζουν οι «εξωγήινοι» του «Prometheus», ένα νέο τρέιλερ - αυτή τη φορά για τις ανάγκες της διεθνούς αγοράς - τα δείχνει όλα...

Κι όταν λέμε όλα, εννοούμε περίπου όλα: λύνει το μυστήριο γύρω από το ρόλο της Σαρλίζ Θερόν, βάφει με αίμα τις λευκές επιφάνειες του διαστημοπλοίου με το όνομα «Prometheus» και αποκαλύπτει τι είναι αυτό που θα συναντήσει το πλήρωμα του στην αναζήτηση της αρχής της ζωής. Ή του τέλους της, όπως δεν διστάζουν να προβλέψουν τα τρία λεπτά του ολοκαίνουριου τρέιλερ.

Δείτε το παρακάτω, θυμηθείτε το πρώτο teaser τρέιλερ που κυκλοφόρησε τον περασμένο Δεκέμβριο, δείτε ξανά το πλήρες τρέιλερ που κυκλοφόρησε το Μάρτιο και αναζητήστε όλα τα virals που έχουν κυκλοφορήσει μέχρι σήμερα, στην πιο εντυπωσιακή καμπάνια για ταινία καλοκαιριού που είδαμε τα τελευταία χρόνια.

To «Prometheus» με τους Σαρλίζ Θερόν, Νούμι Ραπάς, Μάικλ Φασμπέντερ, Γκάι Πιρς, Πάτρικ Γουίλσον και άλλους είναι προγραμματισμένο για έξοδο στις αμερικάνικες αίθουσες τον Ιούνιο του 2012.