Buzz

Οι κλόουν δεν ήταν ποτέ τόσο τρομακτικοί: Πρώτο τρέιλερ για το «It» του Στίβεν Κινγκ!

στα 10

O Pennywise επιστρέφει και μας αφήνει τις καλύτερες (ή μήπως τις χειρότερες;) εντυπώσεις, στο πρώτο τρέιλερ για τη νέα διασκευή στο κλασικό μυθιστόρημα του μετρ του τρόμου.

Οι κλόουν δεν ήταν ποτέ τόσο τρομακτικοί: Πρώτο τρέιλερ για το «It» του Στίβεν Κινγκ!

Πολλά συζητήθηκαν γύρω από τη διαβόητη νέα κινηματογραφική διασκευή πάνω στο «It», το ανατριχιαστικό μυθιστόρημα του μετρ του λογοτεχνικού τρόμου, Στίβεν Κινγκ: από την αποχώρηση του Κάρι Φουκουνάγκα από το πρότζεκτ μέχρι το μοίρασμα του βιβλίου σε δύο ταινίες.

Τώρα, όμως, μπορούμε τουλάχιστον να καταλάβουμε γιατί η νέα αυτή μεταφορά άφησε απολύτως ικανοποιημένο τον ίδιο τον συγγραφέα: το πρώτο τρέιλερ είναι όσο ανατριχιαστικό θα μπορούσε να ελπίζει(;) κανείς, φέρνοντας στην επιφάνεια όλους τους φόβους της παιδικής ηλικίας και φυσικά δίνοντας μια αρκούντως τρομακτική απεικόνιση στη μάστιγα αυτή που τραυμάτισε ουκ ολίγες άγουρες ψυχές: τους κλόουν.

Διαβάστε ακόμη: Η κινηματογραφική μεταφορά του «It» έχει πλέον την έγκριση του Στίβεν Κινγκ

It 607

Αν και συνεχίζουμε να έχουμε τους ενδοιασμούς μας για την επιλογή του σκηνοθέτη Αντρές Μουσιέτι (υπεύθυνου για το μάλλον απλοϊκό «Mama» με την Τζέσικα Τσαστέιν, ο οποίος αντικατέστησε τον Φουκουνάγκα), ομολογούμε ότι οι πρώτες εικόνες είναι όσο φρικιαστικές πρέπει, με bonus έναν ευπρόσδεκτο αέρα ’80s (μια διαφορετική χρονική περίοδο από αυτήν στην οποία εκτυλίσσεται το βιβλίο), που σε συνδυασμό με την παρέα των ανήλικων ηρώων αναπόφευκτα φέρνει στο μυαλό το «Stranger Things» (διαθέτει μάλιστα και έναν από τους νεαρούς πρωταγωνιστές του).

Με παρόμοιο τρόπο, μάλιστα, το φιλμ παρακολουθεί τις προσπάθειες μιας παρέας παιδιών να ανακαλύψουν τι κρύβεται πίσω από την εξαφάνιση ενός φίλου τους, την ίδια ώρα που ανάλογες εξαφανίσεις παιδιών τρομοκρατούν τη μικρή πόλη του Μέιν, για να έρθουν αντιμέτωποι με μια πανάρχαια δύναμη του κακού που παίρνει τη μορφή ενός σατανικού κλόουν (τον υποδύεται ο Μπιλ Σκάρσγκαρντ).

Η ταινία θα κυκλοφορήσει στις ελληνικές αίθουσες στις 28 Σεπτεμβρίου του 2017. Προς το παρόν, δείτε -αν τολμάτε- το πρώτο τρέιλερ παρακάτω, μαζί με την αφίσα που κυκλοφόρησε πρόσφατα.


Διαβάστε ακόμη

It poster 607