Buzz

Danger Zone: Εκεί που το «Star Wars» συναντά το «Top Gun»

στα 10

Διαστημικές μάχες με μουσική υπόκρουση Κένι Λόγκινς; Yes please!

Flix Team
Danger Zone: Εκεί που το «Star Wars» συναντά το «Top Gun»

Μπορεί να μην είναι μια επέτειος που θα γιορταστεί με τυμπανοκρουσίες, αλλά το «Top Gun» του Τόνι Σκοτ, μια από τις ταινίες που βοήθησαν τον Τομ Κρουζ να γίνει ο σταρ που είναι σήμερα και μια από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της δεκαετίας του 80, γίνεται φέτος 30 ετών.

Δείτε: Highway to the danger zone. Οι χαρακτήρες του «Archer» πρωταγωνιστούν στο «Top Gun»

Και φυσικά, ένα σίκουελ είναι ήδη στα σκαριά με τον παραγωγό Τζέρι Μπρουκχάιμερ και τον Τομ Κρουζ να έχουν ήδη συμφωνήσει και το σενάριο να γράφεται από τον Τζάστιν Μάρκς.

Δείτε: Κι αν ενώναμε τη μυθολογία του «Star Wars» με το σύμπαν του «Mad Max»; Αυτό το βίντεο πρέπει να το δείτε!

Δεν είμαστε ακριβώς σίγουροι πόσο έχει προχωρήσει το design των πολεμικών αεροπλάνων από το 86 ΄έως σήμερα, αλλά στο mash up video που έφτιαξε ο Γουέστον Γούογκ ένα από το πιο αναγνωρίσιμα τραγούδια από εκείνη την ταινία το «Danger Zone» του Κένι Λόγκινς, ντύνεται με εικόνες από διαστημικές μάχες από την σειρά ταινιών του «Πολέμου των Αστρων» και το αποτέλεσμα είναι αναπάντεχα πετυχημένο.

Και με κάποιο τρόπο παράξενα προφητικό, αφού αν το «Top Gun» συνεχίσει να κάνει σίκουελ με τους ίδιους ρυθμούς, πιθανότατα στο «Top Gun» 7, οι ιπτάμενες μηχανές μας, μπορεί να μοιάζουν όντως κάπως έτσι...


Δείτε ακόμη: