Buzz

Scarlett kicks ass: πρώτο trailer για το «Lucy» του Λικ Μπεσόν

στα 10

Εγκαινιάζοντας και κινηματογραφικά τη μετακόμισή της στο Παρίσι, η Σκάρλετ Τζοχάνσον είναι έτοιμη για την πρεμιέρα του «Lucy» του Λικ Μπεσόν που τη βρίσκει στο ρόλο μιας «ντοπαρισμένης» σούπερ ηρωίδας. Δείτε το trailer!

Scarlett kicks ass: πρώτο trailer για το «Lucy» του Λικ Μπεσόν

Το «Lucy» του Λικ Μπεσόν δεν μιλάει γαλλικά, αλλά είναι κατά κάποιον τρόπο το γαλλικό ντεμπούτο της Σκάρλετ Τζοχάνσον μετά την μετακόμισή της στο Παρίσι και τον αρραβώνα της με τον ατζέντη Ρομέν Ντοριάκ.

Στο φιλμ η Τζοχάνσον παίζει την ομότιτλη Λούσι, ένα κορίτσι που αναγκάζεται να γίνει έμπορος ναρκωτικών, αλλά μετά από λάθος καταπίνει τα ναρκωτικά που μεταφέρει στο σώμα της και αποκτά υπερηρωικές δυνάμεις που θα τις χρησιμοποιήσει για να εκδικηθεί όσους την οδήγησαν σε αυτήν την κατάσταση. Σύμφωνα με το σενάριο που έγραψε ο ίδιος ο Μπεσόν, οι δυνάμεις αυτές τις επιτρέπουν να απορροφά αυτόματα κάθε είδους γνώση, να κινεί κινεί αντικείμενα με το μυαλό της και να μην νιώθει πόνο.

«Θέλω πολύ να δω μια γυναίκα με δυνατό χαρακτήρα. Είναι σαν να μαγειρεύεις αναμειγνύοντας ζάχαρη με λίγο αλάτι και η Λούσι μπορεί να γίνει... αλμυρή», δηλώνει ο Μπεσόν, που προλαβαίνει τις φήμες για μια ταινία με αποκλειστική πρωταγωνίστρια τη Σκάρλετ Τζοχάνσον - «Μαύρη Χήρα» της Marvel, δίνοντας στην 29χρονη ηθοποιό την υπερηρωική ταινία που της αξίζει.

2 Πρώτη φωτογραφία της Σκάρλετ Τζοχάνσον από το «Lucy»

Αν βρισκόμασταν και πίσω στα 90s - τότε που ο Μπεσόν γύριζε τα «Nikita» και το «Leon» - θα ήμασταν σχεδόν ενθουσιασμένοι, αλλά ίσως η Σκάρλετ να είναι ικανή να τον σώσει από τη μετριότητα όλων των τελευταίων ταινιών του. Θα δείξει...

Το «Lucy» αναμένεται να βγει στις γαλλικές αίθουσες τον Αύγουστο του 2014.

Δείτε το trailer:


Διαβάστε ακόμη: