Buzz

Ετοιμάστε τα χαρτομάντιλα! Τρέιλερ για το «Maudie» με τους Σάλι Χόκινς και Ιθαν Χοκ

στα 10

Η ταλαντούχα Βρετανίδα ηθοποιός πρωταγωνιστεί σε μια συγκινητική ταινία βασισμένη στην αληθινή ιστορία της Καναδέζας ναΐφ ζωγράφου Μοντ Λιούις.

Ετοιμάστε τα χαρτομάντιλα! Τρέιλερ για το «Maudie» με τους Σάλι Χόκινς και Ιθαν Χοκ

Οι περισσότεροι την πρόσεξαν από την υποψήφια για Οσκαρ ερμηνεία της στο «Blue Jasmine» του Γούντι Αλεν, όπου στάθηκε επάξια δίπλα στη σαρωτική Κέιτ Μπλάνσετ. Κάποια είχαν την τύχη να την ανακαλύψουν νωρίτερα, στο αξιολάτρευτο «Happy-Go-Lucky» του Μάικλ Λι.

Το θέμα είναι ότι παρά το γεγονός ότι η Σάλι Χόκινς είναι μια από τις πιο ταλαντούχες Βρετανίδες ηθοποιούς σήμερα, με αρκετά έντονη κινηματογραφική και τηλεοπτική δραστηριότητα, δεν έχουμε συχνά την ευκαιρία να την απολαύσουμε σε ζουμερούς πρωταγωνιστικούς ρόλους.

Διαβάστε ακόμη: «Redoutable»: πρώτο teaser για τον Γκοντάρ του Λουί Γκαρέλ

Maudie 607

Αυτό κάνει από μόνο του ευπρόσδεκτο το τρέιλερ του «Maudie», έστω κι αν η ταινία μοιάζει εκ πρώτης όψεως να βασίζεται στη συγκίνηση που προκαλεί το ζευγάρωμα επί της οθόνης δύο αταίριαστων, μοναχικών και μάλλον απροσάρμοστων χαρακτήρων και στην αφήγηση μιας όχι και τόσο γνωστής αληθινής ιστορίας.

Η Σάλι Χόκινς πρωταγωνιστεί στο biopic που βασίζεται στη ζωή της Καναδέζας ναΐφ ζωγράφου Μοντ Λιούις. Η ταινία, η οποία εκτυλίσσεται στη Νέα Σκωτία, τη δεκαετία του ’30, επικεντρώνεται στο ρομάντζο της εύθραυστης καλλιτέχνιδας (η Λιούις έπασχε από χρόνια ρευματοειδή αρθρίτιδα) με έναν αντικοινωνικό ιχθυοπώλη (τον υποδύεται ο Ιθαν Χοκ), για τον οποίο ξεκινά να δουλεύει ως οικονόμος, ενώ παράλληλα προσπαθεί να ασχοληθεί με το αληθινό της πάθος, τη ζωγραφική, για την οποία θα γινόταν αργότερα διάσημη.

Την ταινία σκηνοθετεί η Ιρλανδή Εϊλινγκ Γουόλς, με την οποία η Χόκινς είχε ξανασυνεργαστεί στη βρετανική μίνι σειρά «Fingersmith», που βασιζόταν στο ομότιτλο μυθιστόρημα της Σάρα Γουότερς που ενέπνευσε και την «Υπηρέτρια» του Παρκ Τσαν-γουκ.

Δείτε παρακάτω το τρέιλερ.


Διαβάστε ακόμα

Maudie poster 607