Buzz

Ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο απευθύνεται σε απόφοιτους Καλών Τεχνών: «You're fucked!»

στα 10

Ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο ήταν το τιμώμενο πρόσωπο στην τελετή αποφοίτησης του Tisch School of the Arts της Νέας Υόρκης. Κι εκείνος επέλεξε να μην τα πει ρομαντικά στου απόφοιτους, αλλά με την ωμή ειλικρίνεια που ταιριάζει στην πόλη της Νέας Υόρκης. «Τάξη του 2015... you're fucked!»

Ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο απευθύνεται σε απόφοιτους Καλών Τεχνών: «You're fucked!»

Οι εξετάσεις τελείωσαν, κάποιοι πέρασαν, θα ξεκινήσουν πανεπιστήμιο. Στο πανεπιστήμιο κάποιοι πήραν πτυχίο. Και τώρα βγαίνουν στην αγορά αναζητώντας το μέλλον τους. «Πτυχίο σημαίνει ότι σταμάτησες να χρωστάς μαθήματα και ξεκίνησες να χρωστάς στο δημόσιο» λέει ένα φρέσκο ελληνικό ανέκδοτο, όμως και οι υπόλοιπες χώρες στον κόσμο δεν πάνε πίσω. Η κρίση έχει χτυπήσει παντού, οι νέοι άνθρωποι έχουν πρόβλημα να βρουν δουλειά. Ειδικά, αν έχουν ακολουθήσει το πάθος τους και σπούδασαν την τέχνη τους.

Ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο εστίασε σ' αυτό απευθυνόμενος πριν από λίγες μέρες στους απόφοιτους της Σχολής Καλών Τεχνών Tisch της Νέας Υόρκης. «Οι απόφοιτοι λογιστικής έχουν ήδη δουλειά. Οι απόφοιτοι management είναι τακτοποιημένοι. Οι γιατροί βρίσκονται ήδη σε κάποιο νοσοκομείο. Οι δικηγόροι έχουν βρει το δρόμο τους - κι αν όχι, ποιος νοιάζεται; Δικηγόροι είναι! Εσείς όμως φίλοι μου... you're fucked. Γιατί όταν ήρθε η ώρα να διαλέξετε ανάμεσα στην κοινή λογική που ήθελε μια καριέρα που θα σας εξασφαλίσει ένα σταθερό, σίγουρο μέλλον και το πάθος σας, δεν είχατε στην πραγματικότητα επιλογή. Γιατί νωρίς στη ζωή σας ανακαλύψατε ότι έχετε κάποιο ταλέντο και το ακολουθήσατε. Γιατί είστε μπαλαρίνες, ηθοποιοί, σκηνοθέτες, συγγραφείς, χορογράφοι. Και... you're fucked! Γιατί στους καλλιτέχνες το πάθος πάντα θα νικά τη λογική. Δεν ακολουθήσατε απλώς τα όνειρά σας, ακολουθήσατε την μοίρα σας...»

Διαβάστε ακόμα: Ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο και τα υπόλοιπα "Καλά Παιδιά" σ' ένα υπέροχο reunion!

Robert Den Niro Tisch NYU 607

Δείτε τον υπέροχο λόγο του Ντε Νίρο, ο οποίος συνέχισε να μιλάει για την απόρριψη αυτού του κλάδου. Με ειλικρίνεια, προσωπικά παραδείγματα, χιούμορ και μεγάλη δόση μεγαλοψυχίας, ο συνήθως ντροπαλός με τα μικρόφωνα οσκαρικός ηθοποιός έδωσε κουράγιο στους μελλοντικούς συναδέλφους του αποκαλύπτοντας πως πρέπει να περνάς συνεχώς από δοκιμασίες και να κλείνουν οι πόρτες στα μούτρα σου, πριν σου εμφανιστεί η ευκαιρία να αποδείξεις το ταλέντο σου.

Δείτε τον:


Διαβάστε ακόμα: