Buzz

Το reboot του «Red Sonja» βρήκε καινούργια σκηνοθέτη

στα 10

Μετά και την απόλυση του Μπράιαν Σίνγκερ από ταινία, το μέλλον της έδειχνε αβέβαιο.

Το reboot του «Red Sonja» βρήκε καινούργια σκηνοθέτη

Το reboot του «Red Sonja» είχε μείνει εδώ και αρκετού μήνες χωρίς σκηνοθέτη μετά και την απόλυση του Μπράιν Σίνγκερ από την ταινία. Ολο αυτό το διάστημα το μέλλον της έδειχνε αβέβαιο αλλά από ότι φαίνεται το πρότζεκτ αυτό ξαναβρήκε το δρόμο του με το στούντιο να ανακοινώνει πως βρήκε την σκηνοθέτη που θα αντικαταστήσει τον Σίνγκερ.

Αυτή δεν είναι άλλη από την Τζιλ Σόλογουεϊ του «Transparent», η οποία όχι μόνο θα σκηνοθετήσει την ταινία αλλά θα γράψει και το σενάριο. Η ίδια δήλωσε πως «ανυπομονώ να ζωντανέψω τον επικό κόσμο της Red Sonja στη μεγάλη οθόνη. Το να εξερευνήσω αυτή την δυναμική μυθολογία και το τι σημαίνει να είσαι ηρωίδα είναι ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα για μένα.»

Διαβάστε ακόμα: Οι σεξουαλικές σχέσεις με ανηλίκους, το συνένοχο Χόλιγουντ και η απάντηση του Μπράιαν Σίνγκερ

red sonja 607

H Millenium Films ήθελε να προσλάβει τον Σίνγκερ, έναντι 10 εκατομμυρίων δολαρίων, για να σκηνοθετήσει το reboot του «Red Sonja», παρά τις όποιες κατηγορίες που είχαν ακουστεί για το όνομά του, αλλά μετά την κατακραυγή του κόσμου αναγκάστηκε να τον απολύσει. Το στούντιο τότε είχε δηλώσει πως «η ταινία δεν βρίσκεται πλέον στην παραγωγή και δεν είναι προς πώληση στο EFM του Βερολίνου.»

Το «Red Sonja», βασισμένο στο κόμικ που δημιούργησαν οι Ρόι Τόμας και Μπάρι Σμιθ μέσα από το σύμπαν του Conan, βρίσκεται σε μια κόλαση παραγωγής από το 2008, με ονόματα όπως τον Ρόμπερτ Ροντρίγκεζ στην παραγωγή και την Ρόζι ΜακΓκάουαν να πρωταγωνιστεί, ενώ το 2011 ακούστηκε και το όνομα της Μέγκαν Φοξ, και λίγο καιρό αργότερα ο Σάιμον Γουέστ του «Con Air» ήθελε να κάνει την ταινία με πρωταγωνίστρια την Αμπερ Χερντ. Τίποτα όμως από όλα αυτά δεν κατάφεραν να γίνουν. Η ηρωίδα έχει γνωρίσει άλλη μια κινηματογραφική διασκευή των περιπετειών της, το μάλλον ατυχές ομώνυμο φιλμ που σκηνοθέτησε το 1985 ο Ρίτσαρντ Φλάισερ, με πρωταγωνιστές την Μπριγκίτε Νίλσεν και τον Αρνολντ Σβαρτσενέγκερ. Αλλά από ότι φαίνεται θα αργήσουμε να δούμε ξανά την «Red Sonja» στην μεγάλη οθόνη.

Διαβάστε ακόμα: Σταματάει η παραγωγή του «Red Sonja» μετά και τις πιο πρόσφατες κατηγορίες εναντίον του Μπράιαν Σίνγκερ

Red Sonja 607