Buzz

Γνωρίστε τον Quicksilver και τη Scarlet Witch, τα σούπερ δίδυμα του «Avengers: Age of Ultron»

στα 10

Με ένα νέο βίντεο, ο Τζος Γουίντον συστήνει τον Quicksilver και τη Scarlet Witch, τα σούπερ δίδυμα της Marvel που στο «Avengers: Age of Ultron» μπορούν πλέον να αφηγηθούν τη συναρπαστική ιστορία τους.

Γνωρίστε τον Quicksilver και τη Scarlet Witch, τα σούπερ δίδυμα του «Avengers: Age of Ultron»

Ο Quicksilver και η Scarlet Witch είναι οι δύο σημαντικότερες προσθήκες στο σύμπαν των κινηματογραφικών Εκδικητών και είναι πανέτοιμοι για το ντεμπούτο τους στο «Avengers: Age of Ultron» του Τζος Γουίντον που καταφθάνει αρχές Μαΐου του 2015 για να αλώσει τις κινηματογραφικές αίθουσες ανά τον κόσμο.

Στο βίντεο που μπορείτε να δείτε παρακάτω, ο Τζος Γουίντον και οι δύο ηθοποιοί που υποδύονται τους νέους ήρωες - ο Ααρον Τειλορ Τζόνσον και η Ελίζαμπεθ Ολσεν - μιλούν για τα δύο σούπερ δίδυμα που κάνουν το crossover ανάμεσα στο σύμπαν των Εκδικητών και των X-Men, με τον Quicksilver να έχει ήδη κάνει την πρώτη του εμφάνιση στο «X-Men: Ημέρες ενός Ξεχασμένου Παρελθόντος» στο πρόσωπο του Ιβαν Πίτερς.

Διαβάστε και δείτε ακόμη: «You amazingly failed!» Νέο trailer για τους «Avengers: Age of Ultron»

Quicksilver and Scarlet Witch 607

Τον Μάιο του 2013, όταν πρώτη φορά ο Τζος Γουίντον είχε ανακοινώσει την προσθήκη στην ομαδα των «Avengers» των δύο μεταλλαγμένων διδύμων του Μαγκνέτο (!), είχε δηλώσει: «Αυτοί οι δύο χαρακτήρες είναι οι αγαπημένοι μου από το κόμικ και θα βρίσκονται στην ταινία. Είχαν ένα δύσκολο ξεκίνημα. Και με ενδιαφέρουν γιατί αντιπροσωπεύουν με κάποιο τρόπο ένα κομμάτι του κόσμου που κανονικά δεν θα συμφωνούσε με τους "Avengers". Οπότε δεν θα βρεθούν μαζί τους για να κάνουν τα πράγματα ευκολότερα. Δεν βάζω νέους χαρακτήρες στην ταινία που θα κάνουν τα πράγματα ευκολότερα».

Quicksilver Avengers 2 Poster 607

Scarlet Witch Poster Avengers 2 607

Διαβάστε αναλυτικά την ιστορία και τις ρίζες του Quicksilver και της Scarlet Witch.

Σήμερα ο Ααρον Τέιλορ Τζόνσον δηλώνει: «Νομίζω πως οι ταινίες των X-Men είναι σπουδαίες. Απλά νιώθω πως χωρίς τη Scarlet Witch, δεν μπορείς να έχεις τον Quicksilver. Δεν είμαστε μια μικρή στιγμή σε όλο αυτό. Εχουμε ιστορία. Ναι, μπορεί ο Quicksilver να είναι γρήγορος σαν αστραπή, αλλά ποιος νοιάζεται; Είναι μόνο μια υπερδύναμη. Πρέπει να γνωρίζεις τον Τόνι Σταρκ για να αγαπήσεις τον Iron Man. Θέλεις να ξέρεις τον Μπρους Μπάνερ για να καταλάβεις γιατί ο Hulk είναι τόσο καταστροφικός.»


Διαβάστε ακόμα: