Buzz

«Psychomagic, an Art that Heals»: H επόμενη ταινία του Αλεχάντρο Χοδορόφσκι θα είναι ένα «θεραπευτικό ντοκιμαντέρ»

στα 10

Και ο δημιουργός της ζητά τη βοήθειά σας για να την κάνει πραγματικότητα.

«Psychomagic, an Art that Heals»: H επόμενη ταινία του Αλεχάντρο Χοδορόφσκι θα είναι ένα «θεραπευτικό ντοκιμαντέρ»

Ο Αλεχάντρο Χοδορόφσκι είναι ένας άνθρωπος με πολλές ιδιότητες και μία από αυτές είναι θεραπευτής μέσω μιας μεθόδου που έχει εφεύρει ο ίδιος και την ονομάζει Ψυχομαγεία.

Για τον ίδιο πολλά από τα προβλήματά και τις νευρώσεις μας πηγάζουν από τα εμπόδια και τα όρια που η οικογένεια, η κοινωνία, η κουλτούρα μας τοποθετούν στους ανθρώπους, στερώντας τους την δυνατότητα να ανακαλύψουν τον αληθινό εαυτό τους.

Δείτε επίσης: Κι όμως, είναι αλήθεια. Ο «Δον Κιχώτης» του Τέρι Γκίλιαμ έχει τρέιλερ

Alejandro Jodorowsky

Μέσα από την ψυχομαγεία ο Χοδορόφσκι υποστηρίζει ότι μπορούμε να απελευθερωθούμε από αυτές τις αλυσίδες και να «γίνουμε αυτό που είμαστε πραγματικά κι όχι αυτό που άλλοι θέλουν να μας κάνουν.»

Προκείμενου να διδάξει σε ένα όσο το δυνατόν μεγαλύτερο κοινό αυτή του την θεραπευτική μέθοδο ο Χοδορόφσκι ετοιμάζει τώρα το «Psychomagic, an Art that Heals», ένα φιλμ που θα κινηματογραφήσει «την αληθινή ζωή» και πραγματικές θεραπείες ασθενών μέσω της Ψυχομαγείας.

Alejandro Jodorowsky 607

Το φιλμ ζητά την υποστήριξή σας μέσω μιας crowdfunding καμπάνιας κι οφείλουμε να ομολογήσουμε πως άσχετα με το ποιες μπορεί να είναι οι πραγματικές σας σκέψεις για την Ψυχομαγεία και την αποτελεσματικότητά της, μια ακόμη ταινία του Αλεχάντρο Χοδορόφσκι δεν είναι κάτι στο οποίο μπορείς να πεις όχι.

Δείτε πιο κάτω τον ίδιο να εξηγεί τους λόγους για τους οποίους θα πρέπει να στηρίξετε το project του.


Δείτε επίσης: