Buzz

Πρώτο τρέιλερ για το «Sherlock Holmes: A Game of Shadows»

στα 10

Τίποτα δεν έχει αλλάξει. Ο Ρόμπερτ Ντάουνι Τζιούνορ είναι απολαυστικός, ο Τζουντ Λο αστείος και ο Γκάι Ρίτσι του δίνει και καταλαβαίνει στο slow motion...

Πρώτο τρέιλερ για το «Sherlock Holmes: A Game of Shadows»

Υπάρχουν μερικές ταινίες που έχουν εξασφαλισμένη την επιτυχία τους στα ταμεία, χωρίς να προσπαθήσουν πολύ. Ο «Σέρλοκ Χολμς» είναι μια από αυτές.

Χωρίς πολλή φασαρία, χωρίς τυμπανοκρουσίες και έξυπνα διαφημιστικά κόλπα και μοναδική εγγύηση το ταλέντο των Ρόμπερτ Ντάουνι Τζιούνιορ, Τζουντ Λο και Τζάρεντ Χάρις του «Mad Men» (στο ρόλο του Καθηγήτη Μοριάρτι), το δεύτερο μέρος με τίτλο «A Game of Shadows», αφού απέκτησε αφίσα, προσφέρει τώρα το πρώτο του τρέιλερ με έξτρα μπόνους τον Ρόμπερτ Ντάουνι Τζιούνορ ντυμένο...γυναίκα.

Βασισμένο στο βιβλίο του Αθρουρ Κόναν Ντόιλ «The Final Solution», το «Game of Shadows» είναι ωστόσο μια αυτόνομη ταινία, όπως υποστηρίζουν οι υπεύθυνοι της παραγωγής, και ενώ εκτυλίσσεται ένα χρόνο μετά τα γεγονότα της πρώτης ταινίας, δεν προϋποθέτει από τον θεατή γνώση του πρώτου φιλμ.

Η ταινία θα βγει στις αμερικάνικες αίθουσες στις 26 Δεκεμβρίου 2011, ενώ στην Μ.Βρετανία και σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες θα βγει μια μέρα νωρίτερα, ανήμερα Χριστούγεννα.