Buzz

O «Popeye» είναι (σχεδόν) εδώ!

στα 10

Η ταινία κινουμένων σχεδίων που ετοιμάζει η Sony Pictures με τον φανατικό λάτρη του σπανακιού, μας δείχνει τις πρώτες εικόνες της.

O «Popeye» είναι (σχεδόν) εδώ!

Εχουμε ακόμη καιρό μέχρις ότου το φιλμ που σκηνοθετεί ο Γκέντι Ταρτακόβσκι φτάσει στις οθόνες μας το 2016, αλλά προφανώς η Sony πιστεύει τόσο στις δυναμική του, που δεν διστάζει να αποκαλύψει ένα μέρος από το test footage της ταινίας.

Σε ένα βίντεο που ξεκινά με τον σκηνοθέτη του «Ξενοδοχείο για Τέρατα» να μιλά για την από μικρό παιδί εμμονή του με τον ήρωα του Ε. Σ. Σίγκαρ που έκανε την πρώτη εμφάνισή του στο χαρτί το 1929, μπορείτε να δείτε όχι μόνο εικόνες και προσχέδια, αλλά ένα μικρό κλιπ από κάτι που ακόμη κι αν ο ίδιος ο σκηνοθέτης της εξηγεί ότι δεν είναι το τελικό φιλμ, μοιάζει τουλάχιστον άψογο.

Μπορεί οι φωνές και οι ήχοι να είναι προσωρινές και προφανώς η εικόνα να μην έχει τελειοποιηθεί, αλλά το αποτέλεσμα είναι αν μη τι άλλο γοητευτικό και οι βασικοί ήρωες κατορθώνουν να δείχνουν την ίδια στιγμή πιστοί στην κλασσική τους εικόνα, αλλά και νέοι.

Κι αν υπάρχει κάτι που λείπει από το παρακάτω βίντεο, τότε αυτό δεν είναι προφανώς τίποτα άλλο από έναν κουτί σπανάκι, το μυστικό όπλο του Ποπάι, αλλά γι αυτό, προφανώς θα χρειαστεί να περιμένουμε λίγο ακόμη...

Διαβάστε ακόμη: