Buzz

Ο Βιμ Βέντερς είδε τον Πάπα και τον έκανε ντοκιμαντέρ

στα 10

Και πιθανότατα θα τον δούμε κι εμείς στο φεστιβάλ των Καννών.

Ο Βιμ Βέντερς είδε τον Πάπα και τον έκανε ντοκιμαντέρ

Εχοντας την ευκαιρία να βρεθεί δίπλα στον επικεφαλής της καθολικής εκκλησίας για δυο ολόκληρα χρόνια, να τον ακολουθήσει στις περιοδείες και την καθημερινότητα του, αλλά και να συζητήσει μαζί του για μια σειρά από θέματα που απασχολούν τον σύγχρονο άνθρωπο, ο Βιμ Βέντερς έχτισε πάνω του το καινούριο του ντοκιμαντέρ «Pope Francis – A Man of His Word».

Η ταινία στην οποία ο Πάπας αναφέρεται σε όλα όσα αφορούν τον πλανήτη μας πάντα αλλά και ειδικά σήμερα όπως στην κοινωνική αδικία, το μεταναστευτικό, την οικολογία, τον ρόλο της οικογένειας, αλλά και ζητήματα όπως η αγάπη για το χρήμα ή ο θάνατος, θεωρητικά παρουσιάζει μια πλευρά του που οι πιστοί ή μη δεν έχουν την ευκαιρία να δούν συχνά.

* Δείτε ακομη: Αυτές είναι οι ταινίες που περιμένουμε να δούμε στο 71ο Φεστιβάλ Καννών*

Pope Francis – A Man of His Word 607

Προφανώς με εκατομμύρια καθολικούς σε ολόκληρο τον πλανήτη, η ταινία δεν θα χρειαστεί μεγάλη προσπάθεια για να βρει το κοινό της όταν βγει στις αίθουσες των Ηνωμένων Πολιτειών και της Μεγάλης Βρετανίας στις 18 Μαΐου. Καθόλου συμπωματικά λίγο πριν το τέλος του φετινού φεστιβάλ των Καννών στο οποίο μοιάζει πολύ πιθανόν να κάνει την πρεμιέρα της.

Αυτό είναι το πομπώδες τρέιλερ του φιλμ:


Διαβάστε επίσης