Buzz

Το πήρε το κορίτσι: ο Μπραντ Πιτ και η Αντζελίνα Τζολί παντρεύτηκαν μυστικά στη Γαλλία

στα 10

To πιο διάσημο και λαμπερό ζευγάρι του Χόλιγουντ μας έπιασε στον ύπνο: σε μία μικρή, ιδιωτική τελετή παντρεύτηκαν το προηγούμενο Σάββατο οι Μπραντ Πιτ και Αντζελίνα Τζολί.

Το πήρε το κορίτσι: ο Μπραντ Πιτ και η Αντζελίνα Τζολί παντρεύτηκαν μυστικά στη Γαλλία

Το πιο διάσημο χολιγουντιανό ζευγάρι μετά από 10 χρόνια σχέσης και 6 βιολογικά και υιοθετημένα παιδιά είπε τελικά αυτό που θα σκότωναν να έχουν on camera τα περιοδικά και τα κανάλια όλου του κόσμου: «I do»! Και δεν είναι φήμη: η είδηση μεταδόθηκε επισήμως πριν από λίγο από το Associated Press. Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου του ζευγαριού, ο 50χρονος Μπραντ Πιτ και η 39χρονη Αντζελίνα Τζολί παντρεύτηκαν σε μυστική, ιδιωτική τελετή που έγινε στη Γαλλία. Φωτογραφίες τους που τους ήθελαν να φτάνουν στο αεροδρόμιο της Νίκαιας την Παρασκευή το πρωί, είχαν κάνει το γύρο του διαδικτύου, αλλά κανείς δεν είχε δώσει ιδιαίτερη σημασία. Αλλωστε από το 2011 διατηρούν και στη Γαλλία ένα σπίτι και αμπελώνα - το Chateau Miraval.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο (ένας Καλιφορνέζος δικαστής έβγαλε τις άδειες και ήταν ο τελετάρχης) ενώ ακολούθησε και θρησκευτική τελετή σε ξωκκλήσι (πιθανότατα μέσα στο Chateau Miraval) με μοναδικούς καλεσμένους την οικογενειά τους και (σύμφωνα με πρώτες πληροφορίες) ελάχιστους φίλους.

brad pitt wedding t shirtΕπρεπε να το είχαμε καταλάβει: με αυτό το υπαινικτικό «Just Married» T Shirt αναχώρησε από τη Γαλλία ο Μπραντ Πιτ

Τα παιδιά τους πήραν ενεργό μέρος στις διαδικασίες: τη Τζολί δεν συνόδευσε ο πατέρας της Γιον Βόιτ (φήμες θέλουν να μην ήταν καν καλεσμένος), αλλά οι μεγαλύτεροι γιοι της - ο 13χρονος Μάντοξ και ο 10χρονος Παξ. Η 9χρονη Ζαχάρα και η 6χρονη Βιβιέν είχαν χρέη παράνυμφων, ενώ η 8χρονη Σάιλο κι ο 6χρονος Νοξ έδωσαν στον μπαμπά την κατάλληλη στιγμή τις βέρες.

The Pitts family Σύσσωμη η οικογένεια Πιτ-Τζολί, στην πρεμιέρα του Maleficent

Ετσι κι αλλιώς, όσες φορές κι αν δημοσιογράφοι είχαν ρωτήσει το ζευγάρι αυτά τα τελευταία 10 χρόνια «πότε θα παντρευτούν» η απάντηση πάντα είχε να κάνει με τα παιδιά: «Εκείνα μοιάζουν να το έχουν ανάγκη και το ζητούν. Εμείς αισθανόμαστε ήδη παντρεμένοι» έλεγαν ξανά και ξανά.

Οι έντονα πολιτικοποιημένοι Τζολί-Πιτ είχαν επίσης πολλές φορές δηλώσει ότι θα γίνουν και επίσημα σύζυγοι όταν αυτό θα «επιτρέπεται σε όλους», υποστηρίζοντας έτσι το αίτημα της queer κοινότητας για την νομιμοποίηση των ομόφυλων γάμων. Καθώς αυτό έγινε, στις περισσότερες αμερικανικές πολιτείες τουλάχιστον, οι δικαιολογίες τελείωσαν.

brad pitt & angelina jolie Oscars

Τον Απρίλιο του 2012 αρραβωνιάστηκαν αλλά φαίνεται ότι ήθελαν δύο ακόμα χρόνια για να κάνουν το μεγάλο βήμα.

Πώς άλλωστε να βρουν χρόνο, με τόσο πολυάσχολο επαγγελματικό πρόγραμμα και γυρίζοντας την μία ταινία μετά την άλλη; Αλλωστε μετά από ένα διήμερο του μέλιτος, οι «Πιτς» επέστρεψαν στην Μάλτα, όπου από χθες Τετάρτη 27 Αυγούστου ξεκίνησαν τα γυρίσματα του «By The Sea», της νέας σκηνοθετικής δουλειάς της Αντζελίνας όπου θα συμπρωταγωνιστούν ξανά μαζί, 10 χρόνια μετά το «Mr. and Mrs. Smith».

«Εκαναν ποδήλατο και κολύμπησαν με τα παιδιά, έφαγαν πίτσα στον κήπο και παντρεύτηκαν. Τίποτα δε θύμιζε χολιγουντιανό γάμο. Αποφάσισαν ότι τα χρήματα του πανηγυριού θα τα δώσουν σε κάποιο φιλανθρωπικό σκοπό...»

brad pitt wedding ring Ο Μπραντ πάντως έδειξε τη βέρα του για πρώτη φορά σήμερα, Πέμπτη, στο photocall της νέας ταινίας του «Fury», που πραγματοποιήθηκε το πρωί στο Ντόρσετ

Κύριε Κλούνεϊ, η σειρά σας...