Buzz

Ο Ροζ Πάνθηρας είναι έτοιμος για το κοντινό του

στα 10

Πενήντα χρόνια μετά τη δημιουργία του, ο Ροζ Πάνθηρας επιστρέφει στο σινεμά, αυτή τη φορά για μια μεγάλου μήκους ταινία που θα συνδυάσει animation και live action υπό τους ήχους του κλασικού μουσικού θέματος του Χένρι Μαντσίνι.

Ο Ροζ Πάνθηρας είναι έτοιμος για το κοντινό του

Εμβλημα των κινηματογραφικών περιπετειών του Επιθεωρητή Κλουζό, έτσι όπως τις εμπνεύστηκε ο Μπλέικ Εντουαρντς, ο Ροζ Πάνθηρας γεννήθηκε το 1963 για να πρωταγωνιστήσει στους τίτλους του «The Pink Panther», εισβάλλοντας από τότε στην ποπ κουλτούρα με σειρά μικρού μήκους ταινιών, βιβλία κόμικς, τηλεοπτικά σόου - όχι όμως και μια δική του κινηματογραφική ταινία μεγάλου μήκους.

Πενήντα χρόνια μετά από το «The Pink Panther» του Μπλέικ Εντουαρντς, αλλά και το «The Pink Phink», την πρώτη ταινία μικρού μήκους κινουμένων σχεδίων με ήρωα τον Ροζ Πάνθηρα που κέρδισε το Οσκαρ Καλύτερης Μικρού Μήκους Ταινίας Κινουμένων Σχεδίων, η MGM ανακοινώνει πως ο Ντέιβιντ Σίλβερμαν του «The Simpsons Movie») θα σκηνοθετήσει την πρώτη μεγάλου μήκους ταινία του ήρωα σε μια μείξη animation και live action.

Παραγωγοί της ταινίας που θα είναι επικεντρωμένη στον χαρακτήρα του Ροζ Πάνθηρα, αφήνοντας τον Επιθεωρητή Κλουζό στο περιθώριο, θα είναι οι Γκάρι Μπέρμπερ και Τζόναθαν Γκλίκμαν από την MGM, ο Γουόλτερ Μίρις (παραγωγός των μικρού μήκους ταινιών και των τηλεοπτικών εμφανίσεων του Ροζ Πάνθηρα) και η Τζούλι Αντριους, χήρα του Μπλέικ Εντουαρντς και απόλυτα ευθυγραμμισμένη με τις επιθυμίες του, για τον ήρωα που αυτός δημιούργησε.

2

«Είμαστε πολύ περήφανοι για το γεγονός ότι θα ξανασυστήσουμε τον Ροζ Πάνθηρα σε μια ολότελα νέα γενιά με έναν φρέσκο τρόπο. Ακόμη περισσότερο είμαστε ενθουσιασμένοι με την ευκαιρία του να δουλέψουμε ξανά με τους αγαπημένους μας φίλους Γουόλτερ Μίρις και Τζούλι Αντριους, αλλά και τον ταλαντούχο Ντέιβιντ Σίλβερμαν, ο ενθουσιασμός του οποίου μας έπεισε να σκεφτούμε... ροζ.», δηλώνει ο Τζόναθαν Γκλίκμαν για λογαριασμό της MGM.

«Είμαι περήφανος για το γεγονός πως ο Ροζ Πάνθηρας - τόσο στις ταινίες του όσο και στο τεράστιο αρχείο των καρτούν του, συνεχίζει να είναι ένα από τα πιο λαμπερά διαμάντια στο στέμμα της ιστορίας μου. Τώρα, για πρώτη φορά, το franchise των live action ταινιών θα ενωθεί με τον πιο διάσημο χαρακτήρα καρτούν σε ένα υβρίδιο ταινίας μεγάλου μήκους. Είμαι ενθουσιασμένος από την ιδέα και ανυπομονώ για μια εξαιρετική κινηματογραφική εμπειρία», δηλώνει ο Γουόλτερ Μίρις.

Εμείς πάλι με τη σειρά μας, συγκρατούμε για την ώρα τον ενθουσιασμό μας, κυρίως επειδή έχουμε δει τα «Στρουμφάκια».

Δείτε εδώ τους τίτλους του «The Pink Panther» του Μπλέικ Εντουαρντς (1963):


Δείτε εδώ το βραβευμένο με Οσκαρ «The Pink Phink» του 1964:


Διαβάστε ακόμη: