Buzz

Γνωρίστε έναν έναν τους «Πιγκουίνους της Μαδαγασκάρης»

στα 10

Βγαλμένα από την καρδιά του «Madagascar», οι αξιολάτρευτοι πιγκουίνοι της DreamWorks έχουν τη δική τους ταινία, τις δικές τους σούπερ δυνάμεις και τη δική τους επικίνδυνη αποστολή που πρέπει να φέρους εις πέρας. Γνωρίστε τους σε ένα αποκλειστικό μεταγλωττισμένο στα ελληνικά βίντεο.

Γνωρίστε έναν έναν τους «Πιγκουίνους της Μαδαγασκάρης»

«Το πιο ξεκάθαρο χαρακτηριστικό των πιγκουίνων, εκείνο που προσδιορίζει, παραδοσιακά, τους αξιολάτρευτους φτερωτούς μας ήρωες σε κάθε ταινία είναι οι ξεχωριστές και ιδιαίτερα ισχυρές προσωπικότητές τους», δηλώνει ο σκηνοθέτης Ερικ Νταρνέλ για τα τρισχαριτωμένα πτηνά (χμ...) που κατάφεραν να αποδράσουν από τη μεγάλη οικογένεια της «Μαδαγασκάρης» και να αποκτήσουν τη δική τους ταινία.

Πρωταγωνιστές στους «Πιγκουίνους της Μαδαγασκάρης» είναι τέσσερις όχι και τόσο συνηθισμένοι πιγκουίνοι, ο Σκίπερ, ο Κοβάλσκι, ο Ρίκο και ο Στρατιώτης που στην προσπάθειά τους να εμποδίσουν τον αφανισμό του είδους τους από ένα ψυχικά τραυματισμένο χταπόδι (!) θα αποδείξουν πως οι υπερήρωες δεν ζουν μόνο στις σελίδες των κόμικς και στις live ταινίες του Χόλιγουντ.

Penguins of Madagascar 607

O επικεφαλής της ομάδας είναι ο Σκίπερ. Είναι ο θεματοφύλακας της παρέας, υπεύθυνος για την τήρηση του αυστηρού τους πιγκουΐνο-κώδικα. Απαιτεί αφοσίωση, υπακοή και απόλυτη τήρηση της τάξης από το πειθαρχημένο κοπάδι του! Δεν επιτρέπει στους “στρατιώτες” του να κάνουν κάτι που δεν θα έκανε ο ίδιος. Το δεξί του χέρι - η το δεξί του πτερύγιο, αν θέλουμε να είμαστε ακριβείς, είναι ο Κοβάλσκι, το μυαλό της πιγκουΐνο-ομάδας και ο τύπος που μπορεί να προσφέρει λύσεις σε κάθε φαινομενικά άλυτο πρόβλημα που μπορεί να προκύψει. Το τρίτο μέλος της ομάδας ακούει στο όνομα Ρίκο. Ο Ρίκο ζει και αναπνέει για να ανατινάζει πράγματα. Υπό προσεκτική επιτήρηση και με σχετικά σφιχτή παρακολούθηση για να μην ξεφεύγει, ο Ρίκο είναι ένα φοβερά αποτελεσματικό όπλο, αν τον αφήσεις όμως έστω και λίγο από την προσοχή σου, μπορεί κάλλιστα να τινάξει τα πάντα στον αέρα! Την υπέρ-ομάδα συμπληρώνει ο Στρατιώτης. Αν και ο πιο μικρόσωμος όλων, έχει τη μεγαλύτερη καρδιά. Είναι πάντα έτοιμος και διψασμένος για νέες προκλήσεις, όμως τις περισσότερες φορές η ομάδα τον παραμερίζει γιατί στο μυαλό τους ο Στρατιώτης είναι πάντα ένα «μωρό».

Δείτε τους παρακάτω σε ένα αποκλειστικό και μεταγλωττισμένο στα ελληνικά βίντεο να σας συστήνονται... με τσαχπινιά!

Οι «Πιγκουίνοι της Μαδαγασκάρης» βγαίνουν στις αίθουσες την Πέμπτη 27 Νοεμβρίου από την Odeon και σε 3D

Δείτε επίσης: Ο Βέρνερ Χέρτσογκ και το «Penguins of Magadascar»

Penguins of Madagascar 607