Buzz

Θα είναι ο Πολ Γουόλτερ Χάουζερ ο πρωταγωνιστής της νέας ταινίας του Κουέντιν Ταραντίνο;

στα 10

Μπορεί να μην έχει ανακοινωθεί κάτι επίσημα, αλλά ο πρωταγωνιστής του «Η Μπαλάντα του Ρίτσαρντ Τζούελ» ίσως παίξει στη νέα ταινία του Ταραντίνο.

Θα είναι ο Πολ Γουόλτερ Χάουζερ ο πρωταγωνιστής της νέας ταινίας του Κουέντιν Ταραντίνο;

Εδώ και καιρό γνωρίζουμε πως η τελευταία ταινία του Κουέντιν Ταραντίνο θα έχει τίτλο «The Movie Critic» και, όπως φανερώνει εξάλλου και ο τίτλος του, θα μιλά για έναν κριτικό κινηματογράφου την δεκαετία του ’70 στο Λος Αντζελες.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες ο Ταραντίνο αποκάλυψε πως η ταινία του αυτή θα μιλάει για έναν κριτικό κινηματογράφου που δούλευε σε ένα πορνοπεριοδικό, το οποίο διάβαζε ο Ταραντίνο στην εφηβεία του δουλεύοντας ως ανεφοδιαστής μηχανημάτων αυτόματης πώλησης, και θα διαδραματίζεται το 1977 στη Νότια Καλιφόρνια με μια ανάπτυξη του κεντρικού χαρακτήρα παρόμοια με εκείνη του Ρόμπερτ Ντε Νίρο ως Τράβις Μπικλ στον «Ταξιτζή» του Μάρτιν Σκορσέζε.

«Ο κριτικός αυτός ήταν πολύ, πολύ αστείος. Ηταν πολύ αγενής, ξέρεις. Εβριζε και χρησιμοποίησε φυλετικές προσβολές. Εγραφε λες και ήταν 55 χρονών αλλά στην πραγματικότητα ήταν 30-35 χρονών. Πέθανε λίγο πριν πατήσει τα 40 του χρόνια. Δεν ήταν ξεκάθαρο από τι, αλλά τώρα έχω κάνει περισσότερη έρευνα και νομίζω ότι ήταν επιπλοκές λόγω αλκοολισμού», είχε δηλώσει παλιότερα.

Διαβάστε ακόμα: Ο Κουέντιν Ταραντίνο καταρρίπτει τις ελπίδες για ένα «Kill Bill Vol. 3»

tarantino

Μέχρι στιγμής δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα για το ποιος θα πρωταγωνιστεί στην ταινία του Ταραντίνο, αλλά ένας από τους πιο έμπιστους πληροφοριοδότες στο διαδίκτυο, ο Ντάνιελ Ρίχτμαν, αποκάλυψε πως ο ηθοποιός Πολ Γουόλτερ Χάουζερ, τον οποίο είχαμε δει παλιότερα στις ταινίες «Εγω, η Τόνια» και «Η Μπαλάντα του Ρίτσαρντ Τζούελ», βρίσκεται στα τελικά στάδια διαπραγματεύσεων για να παίξει τον πρωταγωνιστικό ρόλο.

Υπέροχα νέα σίγουρα, αν όντως ισχύουν, και αναμένουμε κάποια επίσημη ανακοίνωση σύντομα. Η ταινία θα ξεκινούσε τα γυρίσματά της στο Λος Αντζελες το φθινόπωρο, αλλά με την απεργία των ηθοποιών αυτά θα αργήσουν να γίνουν.