Buzz

O Χριστόφορος Παπακαλιάτης θα αποφασίσει στο μοντάζ για τον τίτλο της δεύτερης ταινίας του

στα 10

Ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα της φιλόδοξης, δεύτερης μεγάλου μήκους ταινίας του Χριστόφορου Παπακαλιάτη. Μαζί με ένα teaser για το πρώτο μέρος της ιστορίας, ένα making of για το δεύτερο και η απόφαση πως ο τίτλος της ταινίας θα προκύψει στο... μοντάζ.

O Χριστόφορος Παπακαλιάτης θα αποφασίσει στο μοντάζ για τον τίτλο της δεύτερης ταινίας του

Με προσωρινό τίτλο «Γλυκύ μου Εαρ», ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης ετοιμάζεται να δώσει συνέχεια στον εισπρακτικό θρίαμβο του «Αν…» με μια νέα ταινία, αποτελούμενη από τρεις αφηγήσεις, τρία κεφάλαια, τρεις ξεχωριστές ερωτικές ιστορίες με κοινό φινάλε που εκτυλίσσονται με φόντο τη σημερινή Ελλάδα της κρίσης. Η κάθε ιστορία φέρνει κοντά Ελληνες και ξένους πολίτες, σε μια ταινία δίγλωσση, στα ελληνικά και τα αγγλικά, με στόχο να προσεγγίσει όχι μόνο το εγχώριο, αλλά και το διεθνές κοινό. Στην ίδια λογική και το καστ συνδέει ηθοποιούς διαφορετικών εθνικοτήτων, με πρωταγωνιστές τους Τζέι Κέι Σίμονς, Αντρεα Οσβαρτ, Μαρία Καβογιάννη, Μηνά Χατζησάββα, Τοφίκ Μπαρχόμ και Νίκη Βακάλη.

Τα τελευταία νέα για την ταινία που τη θέλουν να έχει ολοκληρώσει τα γυρίσματά της και να μπαίνει στη διαδικασία του μοντάζ έρχονται με αρκετό υλικό από το making of της δεύτερης ιστορίας με τίτλο «Loseft 50mg» αλλά και ένα υπερβολικής διάρκειας teaser τεσσάρων και λεπτών (!) για την πρώτη ιστορία της σπονδυλωτής ταινίας που έχει τίτλο «Boomerang». Εκεί μπορεί να δει κανείς τα στάνταρτ της παραγωγής που μοιάζει κάτι περισσότερο από πλούσια, αλλά και τη φιλοσοφία μάλλον ολόκληρου του τρίπτυχου που μοιάζει να φιλοδοξεί να πει και την πρώτη και την τελευταία λέξη στο θέμα του μεταναστευτικού και των ξένων στην Ελλάδα με όρους σινεμά για πολλά μα πολλά εισιτήρια - περισσότερα και από την επιτυχία του «Αν...» δύο χρόνια πριν.

Δείτε εδώ το teaser trailer της πρώτης ιστορίας με τίτλο «Boomerang»:


Η επιθετική προωθητική καμπάνια για την ταινία που θα δούμε μέσα στο 2015 - αν πιστέψουμε και τον προσωρινό τίτλο ίσως γύρω από το Πάσχα - περιλαμβάνει και μεγάλο όγκο φωτογραφιών από τα γυρίσματα μέσα από την επίσημη σελίδα του Χριστόφορου Παπακαλιάτη στο Facebook, γεγονός που μένει να αποδειχτεί αν θα είναι ευεργετικό για την απήχηση της ταινίας ή θα γυρίσει... boomerang στο χτίσιμο της ανυπομονησίας των θεατών.

Δείτε εδώ το making of της δεύτερης ιστορίας με τίτλο «Loseft 50mg»:


Διαβάστε και δείτε ακόμη: