Buzz

Ο Γκιγιέρμο ντελ Τόρο ετοιμάζει σίκουελ του «Pacific Rim». Μήπως είναι ευκαιρία να δείτε και το πρώτο;

στα 10

Στα κρυφά (ως τώρα) σχεδιάζει ο Γκιγιέρμο ντελ Τόρο το σίκουελ της περιπέτειας φαντασίας «Pacific Rim» και μοιράζεται απ’ ευθείας πληροφορίες.

Ο Γκιγιέρμο ντελ Τόρο ετοιμάζει σίκουελ του «Pacific Rim». Μήπως είναι ευκαιρία να δείτε και το πρώτο;

Το «Pacific Rim» δε γνώρισε (κακώς, κατά τη δική μας γνώμη), την τεράστια εμπορική επιτυχία για την οποία προοριζόταν. Αυτό δε σημαίνει ότι δε συγκέντρωσε πάνω από 400 εκατομμύρια δολάρια σε εισπράξεις παγκοσμίως, νούμερο που δύσκολα θα κάνει την παραγωγό εταιρεία, Legendary Pictures, ν’ αντιδράσει σ’ ένα σίκουελ. Γι’ αυτό και ο Γκιγιέρμο ντελ Τόρο, μαζί με τον σεναριογράφο Ζακ Πεν στη θέση του Τράβις Μπίτσαμ, γράφουν ήδη το σενάριο για το «Pacific Rim #2», ή όπως αλλιώς θα λέγεται η νέα ταινία και, για να καταρρίψουν τις φήμες που θέλουν το καινούριο φιλμ να είναι πρίκουελ του πρώτου, δίνουν επίσημες πληροφορίες για την υπόθεσή του.

Το δεύτερο «Pacific Rim», σύμφωνα με τη δήλωση του Γκιγιέρμο ντελ Τόρο, θα πιάνει την ιστορία από το σημείο όπου τελείωσε η πρώτη ταινία και θα παρακολουθεί τους ήρωες Ράλεϊ Μπέκετ και Μάκο Μόρι, που υποδύονταν ο Τσάρλι Χάναμ και η Ρίνκο Κικούτσι. «Κάποιοι αναρωτήθηκαν αν θα γυρίσουμε πρίκουελ του PR,» εξήγησε ο ντελ Τόρο, «αλλά εμένα ποτέ δε μ’ ενδιέφερε η πρώτη φάση της εισβολής. Στοχεύω σε πολύ καινούριες, πολύ τρελές ιδέες για τη δεύτερη ταινία, που θα διαφέρει πολύ από την πρώτη, αλλά θα είναι, πραγματικά, ακόμα πιο θεαματική.»

Οσο για την Legendary, προς το παρόν μοιάζει να θέλει και την πίτα ολόκληρη και τον σκύλο χορτάτο: «Εχουμε στενή σχέση με τον Γκιγιέρμο,» είπε ο CEO της εταιρείας, Τόμας Ταλ. «Αυτή τη στιγμή κάνει για μας το “Crimson Peak”. Το box office του “Pacific Rim” δεν ανταποκρίθηκε απόλυτα στις προσδοκίες μας, αλλά απ’ την άλλη πήγε καλύτερα από πολλές άλλες ταινίες. Αν υπάρξει άλλη μια σπουδαία ιστορία που θέλει ν’ αφηγηθεί ο Γκιγιέρμο, θ’ αφοσιωθούμε σ’ αυτήν απόλυτα. Αλλά δε θα κάνουμε το “Pacific Rim 2” απλώς για να το κάνουμε. Μιλάμε με τον Γκιγιέρμο, αν το σενάριο είναι καλό και πρόκειται να το σκηνοθετήσει εκείνος, φανταστικά. Αλλά αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει κάτι επίσημο ν’ ανακοινώσουμε.»

Update 27/06/2014: Δείτε τον Γκιγιέρμο Ντελ Τόρο να ανακοινώνει πως το δεύτερο μέρος του «Pacific Rim» θα είναι έτοιμο για τον Απρίλιο του 2017.


Περισσότερο «Pacific Rim» για τους αχόρταγους:

  • Ολο το «Pacific Rim», αποκλειστικά στο Flix: Ο Γκιγιέρμο ντελ Τόρο και όλοι οι πρωταγωνιστές του – εκτός από τα ρομπότ και τα τέρατα – μιλούν στην κάμερα του Flix για μια ταινία που αλλάζει την αντίληψή μας για το μέγεθος.