Industry

«Οχι Μόνο Φίλοι»; Το Flix σας βοηθάει στην οργάνωση!

στα 10

Πότε θα τον/τη δείτε; Πού θα τον/την κοιμήσετε; Πώς θα πάρει το σωστό μήνυμα; Το Flix και η Feelgood σας προσφέρουν δώρα για να λύσετε τα πρακτικά ζητήματα...

Flix Team
«Οχι Μόνο Φίλοι»; Το Flix σας βοηθάει στην οργάνωση!

Η Τζέιμι και ο Ντίλαν είναι φίλοι με... το παραπάνω! Απογοητευμένοι από το ρομάντζο και τη δέσμευση, αποφασίζουν να δοκιμάσουν μια μη-σχέση, βασισμένη στην καλή τους επικοινωνία και το άφθονο σεξ. Θα τα καταφέρουν; Κάτι μας λέει ότι ένα ζευγάρι τόσο εκρηκτικό όσο ο Τζάστιν Τίμπερλεϊκ και η Μίλα Κούνις θα βρουν τον τρόπο.

Το Flix και η Feelgood σας προκαλούν σ’ ένα διαγωνισμό, για να κερδίσετε τα απαραίτητα εφόδια για μια ελεύθερη – ή όχι και τόσο – σχέση! Τρεις ατζέντες Moleskin, για να μην ξεχνιέστε και τρία μαξιλαράκια που κάνουν σαφείς τις προθέσεις σας (δείτε τα δώρα του διαγωνισμού στο photo gallery), περιμένουν να βρουν ιδιοκτήτη.

Για να συμμετάσχετε στο διαγωνισμό, γράψτε μας παρακάτω στα σχόλια: ποια ατάκα, «δανεισμένη» από ταινία, έχετε χρησιμοποιήσει φλερτάροντας;

Θυμηθείτε, όταν υποβάλλετε το σχόλιό σας, να σημειώσετε και το email σας – δεν εμφανίζεται στο site, αλλά το χρειαζόμαστε για να σας ενημερώσουμε εάν κερδίσετε.

Ο διαγωνισμός λήγει το βράδυ της Τρίτης, 4 Οκτωβρίου και οι νικητές θα κληρωθούν και θ’ ανακοινωθούν το πρωί της Τετάρτης.