Buzz

Μια απαγορευμένη αγάπη υπό τους ήχους του Τσιτσάνη στα πρώτα teasers του «Ουζερί Τσιτσάνης»

στα 10

Φτάνοντας όλο και πιο κοντά στην έξοδό του στους κινηματογράφους, το «Ουζερί Τσιτσάνης» του Μανούσου Μανουσάκη μοιράζεται μαζί μας τις πρώτες του παθιασμένες εικόνες.

Μια απαγορευμένη αγάπη υπό τους ήχους του Τσιτσάνη στα πρώτα teasers του «Ουζερί Τσιτσάνης»

Η ιστορία του «Ουζερί Τσιτσάνης» διαδραματίζεται στην υπό γερμανική κατοχή Θεσσαλονίκη (1942-1943) και αφηγείται τον έρωτα δύο νέων ανθρώπων, του Γιώργου και της Εστρέας, ενός Χριστιανού και μιας Εβραίας. Μέσα από μια περιπετειώδη ιστορία αγάπης, παγιδευμένη ανάμεσα σε ένα απάνθρωπο ολοκληρωτικό καθεστώς και τον παραλογισμό των φυλετικών διακρίσεων, ξεδιπλώνονται η ιστορία της κατεχόμενης Θεσσαλονίκης και της εβραϊκής της κοινότητας, αλλά και τα πιο δημιουργικά χρόνια του Βασίλη Τσιτσάνη στο ιστορικό Oυζερί Τσιτσάνης, όπου συνέθεσε τα πιο γνωστά του τραγούδια, μεταξύ αυτών και την πολύ-τραγουδισμένη «Συννεφιασμένη Κυριακή».

Διαβάστε αναλυτικά: Πρώτες εικόνες από το «Ουζερί Τσιτσάνης» του Μανούσου Μανουσάκη

Ο Γιώργος (Χάρης Φραγκούλης) και η Εστρέα (Χριστίνα Χειλά-Φαμέλη) ζουν έναν απαγορευμένο έρωτα με φόντο μια ταραγμένη Ελλάδα και υπό τους ήχους των τραγουδιών του Βασίλη Τσιτσάνη (τον υποδύεται ο Ανδρέας Κωνσταντίνου).

Εν όψει της κυκλοφορίας του τρέιλερ του «Ουζερί Τσιτσάνης», αποκλειστικά από το Flix τη Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου, δείτε παρακάτω τα τρία teasers της ταινίας που δίνουν την πρώτη γεύση:




Διαβάστε περισσότερα για το «Ουζερί Τσιτσάνης» στο επίσημο site της ταινίας. ή στην επίσημη σελίδα της ταινίας στο Facebook.

Διαβάστε ακόμη: