Φεστιβάλ / Βραβεία

Outview 2012: Α Zombie Lesbian Musical!

στα 10

Σε ένα ήσυχο προάστιο της Τασμανίας στην Αυστραλία, δύο ηλικιωμένες γυναίκες θα έρθουν αντιμέτωπες με ένα ζευγάρι λεσβιών και μια ομάδα πεινασμένων ζόμπι. Ο μόνος τρόπος να επιβιώσουν είναι να ξεκινήσουν το τραγούδι στο «Cupcake: Α Zombie Lesbian Musical» που προβάλλεται στο φετινό Outview!

Flix Team
Outview 2012: Α Zombie Lesbian Musical!

Οταν μια ταινία ξεκινά με τον τίτλο «A Tasmanian Zombie Lesbian Love», μετονομάζεται λίγο αργότερα σε «My Girlfriend Ate My Pussy - A Zombie Musical» και τελικά καταλήγει στο «Cupcake: Α Zombie Lesbian Musical», τότε δεν χρειάζεται περισσότερες συστάσεις.

Εκτός, ίσως, από το γεγονός πως ένα από τα τραγούδια της ταινίας έχει τον τίτλο «No Penis Between Us» και πως στα 17 λεπτά του το βραβευμένο στα Gay and Lesbian Φεστιβάλ της Μελβούρνης και του Λονγκ Αϊλαντ φιλμ της Ρεμπέκα Τόμσον διαθέτει όλη την τρέλα, το αίμα και την αθυροστομία που ορίζουν ένα αυθεντικό homage στις ταινίες των νεκροζωντανών, με έξτρα λεσβιακό χιούμορ και μια δόση φτηνού DIY σινεμά που όπως αναφέρει και το tagline του «θα αγγίξει την καρδιά σας την ίδια ώρα που θα τρώει το μυαλό σας»!

Το «Cupcake: Α Zombie Lesbian Musical» θα προβληθεί την Κυριακή 6 Μαΐου στις 21.30 στην Αίθουσα 1 του Ινστιτούτου Θερβάντες και σε επανάληψη τη Δευτέρα 7 Μαΐου στις 19.45 στην Αίθουσα 2 του Ινστιτούτου Θερβάντες.

Διαβάστε περισσότερα για το 6ο Outview, το Gay and Lesbian Κινηματογραφικό Φεστιβάλ της Αθήνας που διαρκεί έως την Κυριακή 13 Mαΐου στο Ινστιτούτο Θερβάντες (Μητροπόλεως 23, Σύνταγμα)


Tags: OUTVIEW 2012