Buzz

Οταν ο Μπιλ Μάρεϊ συνάντησε τη Μελίσα ΜακΚάρθι

στα 10

Κάτι μας λέει ότι μια τρυφερή κωμωδία με πρωταγωνιστές τους δύο ατίθασους ηθοποιούς είναι ένα success story που περιμένει να συμβεί.

Οταν ο Μπιλ Μάρεϊ συνάντησε τη Μελίσα ΜακΚάρθι

Η ταινία λέγεται «St. Vincent de Van Nuys» (προφέρεται Βαν Νάις, όπως ωραίο) κι είναι το σκηνοθετικό ντεμπούτο του τηλεοπτικού παραγωγού Τεντ Μέλφι. Η ιστορία ακολουθεί ένα 12χρονο αγόρι που χτίζει μια απρόσμενη, στενή φιλία με τον γείτονά του, βετεράνο στρατιωτικό. Η ταινία περιγράφεται ως «η συνάντηση του ‘Silver Linings Playbook’ και του ‘As Good as it Gets’» κι ο Μπιλ Μάρεϊ, στο ρόλο του γείτονα, έχει άφθονες ευκαιρίες να πίνει, να χαρτοπαίζει, να περνά τα βράδια του με πόρνες και, ταυτόχρονα, να διδάσκει στο αγοράκι το νόημα της ζωής!

Τη μητέρα του μικρού, όπως φαίνεται, θα ενσαρκώσει η Μελίσα ΜακΚάρθι, ως αθυρόστομη νοικοκυρά με πλούσια αγκαλιά. Αυτός θα είναι ο τρίτος πρωταγωνιστικός κινηματογραφικός ρόλος για τη Μελίσα ΜακΚάρθι, ένα χρόνο μετά τις «Φιλενάδες» - έχουν προηγηθεί το «Identity Thief» με τον Τζέισον Μπέιτμαν που έσπασε τα ταμεία στην Αμερική και το προσεχές «Heat» με τη Σάντρα Μπούλοκ, ενώ η ηθοποιός συμμετέχει στο «This Is 40» του φίλου της Τζαντ Απατοου και στο τρίτο και τελευταίο «Hangover». Η συνάντησή της, πάντως, με τον Μπιλ Μάρεϊ στην ίδια κινηματογραφική γειτονιά υπόσχεται στιγμές ανθολογίας. Ολα αυτά, βέβαια, αφότου ο Μπιλ Μάρεϊ ολοκληρώσει, στο Βερολίνο, τα γυρίσματα του «The Grand Budapest Hotel» του Γουες Αντερσον!