Buzz

Ο Οσκαρ Αϊζακ λέει πως το «Moon Knight» είναι γεμάτο από περίεργες αποφάσεις

στα 10

Μιλώντας με τον Τζάρεντ Λέτο στο Actors on Actors του Variety, ο Αϊζακ αποκάλυψε πως η πολυαναμενόμενη σειρά της Marvel πήρε αρκετά ρίσκα κατά την διάρκεια των γυρισμάτων της.

Ο Οσκαρ Αϊζακ λέει πως το «Moon Knight» είναι γεμάτο από περίεργες αποφάσεις

Μια από τις πιο αναμενόμενες σειρές που θα κυκλοφορήσουν φέτος στο Disney+ είναι και το «Moon Knight» στην οποία οι Οσκαρ Αϊζακ και Ιθαν Χοκ κάνουν το δικό τους ντεμπούτο στο MCU. Η σειρά μας εισάγει έναν από τους λιγότερους γνωστούς ήρωες της Marvel και, από ό,τι έχουμε δει στο πρώτο τρέιλερ, σίγουρα περιμένουμε μια πιο σκοτεινή ιστορία από ό,τι μας είχαν συνηθίσει οι προηγούμενες σειρές του στούντιο.

Διαβάστε ακόμα: Η Marvel φαίνεται να βρήκε τον «Ιππότη του Φεγγαριού» της

moon knight

Και κάτι τέτοιο μάλλον ισχύει μιας και σύμφωνα με τον Αϊζακ το «Moon Knight» κατάφερε να πάρει περισσότερα ρίσκα ως σειρά από όσα θα έπαιρνε αν ήταν ταινία. Μιλώντας με τον Τζάρεντ Λέτο στο Actors on Actors του Variety ανάφερε και την εμπειρία του στα γυρίσματα της σειρά, η οποία μάλλον διαφέρει αρκετά από εκείνη που θα είχε ο Λέτο όταν γύριζε το «Morbius», μια ταινία βασισμένη σε έναν άλλον χαρακτήρα της Marvel.

«Δεν είχα ακούσει ποτέ πριν για τον Moon Knight και μάζευα κόμικς όταν ήμουν πιο νέος. Είχα ακούσει για τον Morbius, αλλά δεν είχα ακούσει ποτέ για τον Moon Knight. Δεν ξέρω πώς ήταν η διαδικασία για εσένα γιατί είναι μια ταινία μεγάλου μήκους, εμείς κάναμε μια μίνι σειρά. Υπήρχε αρκετός χώρος για να δοκιμάσουμε πράγματα, επειδή δεν υπήρχε η πίεση που είχαμε για να βεβαιωθούμε ότι θα πρέπει να βγάλουμε πολλές εκατοντάδες εκατομμύρια δολάρια το Σαββατοκύριακο της πρεμιέρας. Ετσι μπορούσαμε να δούμε [την σειρά] από μια διαφορετική οπτική γωνία. Θα μπορούσαμε να πάρουμε πολύ περίεργες αποφάσεις. Αυτή τη στιγμή, τουλάχιστον - και δεν φαντάζομαι ότι μπορεί να αλλάξει - φαίνεται ότι εκεί παίρνεται το μεγαλύτερο ρίσκο επειδή οι παραγωγοί μπορούν οικονομικά να το κάνουν», ανέφερε ο Αϊζακ.

Διαβάστε ακόμα: Ο Ιθαν Χοκ μιλάει για τους λόγους που τον έπεισαν να πρωταγωνιστήσει στην σειρά της Marvel «Moon Knight»

moon knight 607

Το «Moon Knight» μιλάει για την ιστορία του Σπέκτορ, ενός καταδρομέα, ο οποίος αφήνεται νεκρός από τον αρχηγό του όταν οι δυο τους ανακαλύπτουν ένα αρχαιολογικό χώρο στην έρημο της Αιγύπτου. Εκεί τον Σπέκτορ προσεγγίζει ο Χονσού, ο Αιγύπτιος θεός του φεγγαριού, και του δίνει μια δεύτερη ευκαιρία στην ζωή εάν συμφωνήσει να τον αφήσει να γίνει το avatar του στην Γη και εκείνος φυσικά, συμφωνεί. Ο Σπέκτορ επιστρέφει στον κόσμο των ζωντανών με πολλαπλές μυστικές ταυτότητες, όπως εκείνη του εκατομμυριούχου Στίβεν Γκραντ και του Τζέικ Λόκλεϊ, ενός οδηγού ταξί, έχοντας έτσι πρόσβαση σε διάφορους τομείς της κοινωνίας.

Με τον Σπέκτορ να ήταν πρώην καταδρομέας και άριστος μποξέρ, ο Moon Knight είναι εξαιρετικός στις μάχες σώμα με σώμα, ενώ οι υπερδυνάμεις του είναι άμεσα συνδεδεμένες με το φεγγάρι: όσο πιο γεμάτο είναι τόσο πιο δυνατός γίνεται. Ομως υπάρχει κάτι που τον διαφοροποιεί από τους υπόλοιπους υπερήρωες, μιας δεν είναι σαφές εάν έχει στην πραγματικότητα αυτές τις υπερδυνάμεις ή απλά, λόγω της ασταθούς ψυχικής του υγείας, πιστεύει πως τις έχει πιέζοντας έτσι το σώμα του να προχωρήσει πέρα από τα τυπικά του όρια. Στην ουσία το ερώτημα είναι: έχει όντως υπερδυνάμεις ή είναι απλά τρελός;

Ο Τζέρεμι Σλέιτερ («Umbrella Academy», «Fantastic Four») θα εκτελέσει χρέη παραγωγού με τον Μοχάμεντ Ντίαμπ να είναι ο showrunner της, με τον χαρακτήρα του Moon Knight να αναμένεται να κάνει την εμφάνισή του και στο MCU μετά το πέρας της σειράς. H σειρά «Moon Knight», η οποία θα ολοκληρωθεί σε έξι επεισόδια, θα κάνει την πρεμιέρα στης στο Disney+ στις 30 Μαρτίου.

moon knight