Industry

Oλα για το σενάριο… online

στα 10

Ο Σωτήρης Γκορίτσας, ο Αλέξης Καρδαράς κι ο Νίκος Παναγιωτόπουλος στήνουν το πρώτο ελληνικό, online εργαστήριο σεναρίου.

Flix Team
Oλα για το σενάριο… online

Ο Σωτήρης Γκορίτσας κι ο Αλέξης Καρδαράς, σκηνοθέτες-σεναριογράφοι κι οι δυο, μαζί με τον συγγραφέα-σεναριογράφο Νίκο Παναγιωτόπουλο, ετοίμασαν ένα διαδικτυακό πρόγραμμα που σκοπό έχει να βοηθά στην ανάπτυξη μιας ιδέας σε σενάριο, ή να παρέχει συμβουλές για να γίνει ένα σενάριο καλύτερο. Το πρώτο, στην Ελλάδα, διαδικτυακό συμβουλευτικό πρόγραμμα γραφής σεναρίων είναι στον αέρα και λέγεται «Ολα για το Σενάριο».

ολα για το σενάριο 607

Το πρόγραμμα υπάρχει για να παρέχει συμβουλές σε όσους ασχολούνται επαγγελματικά με το σενάριο, σε αυτούς που θα δοκιμάσουν να γράψουν για πρώτη φορά, αλλά και σε εκείνους που θα ήθελαν μια «δεύτερη γνώμη» για το σενάριο ή την ιστορία που έχουν γράψει. Δεν έχετε λοιπόν παρά να τους στείλετε το πόνημά σας και σε σύντομο χρονικό διάστημα θα λάβετε σχόλια, αλλά και προτάσεις, που θα σας βοηθήσουν να το βελτιώσετε. Οι συνεργασίες περιλαμβάνουν τη διαδικασία από το concept στο πρώτο draft, συμβουλές για τη σύνοψη και το treatment, συμβουλές για ένα ολοκληρωμένο σενάριο, ή για μια ολοκληρωμένη τηλεοπτική σειρά, ή και για video game developers, μαζί με υπηρεσίες φιλολογικής επιμέλειας και μετάφρασης του project, το καθένα με τη σχετική τιμή του.

Για να διαβάσετε λεπτομέρειες για το πρόγραμμα και τον τρόπο συνεργασίας με το «Ολα για το Σενάριο» και να βρείτε πληροφορίες και τιμές, επισκεφθείτε το website olagiatosenario.gr ή τη facebook page του προγράμματος.

Διαβάστε ακόμη: