Buzz

Ο Τζορτζ Κλούνεϊ εκδικήθηκε τις Τίνα Φέι & Εϊμι Πόλερ με μία δική του φάρσα (βίντεο)

στα 10

Γνωστός για τις φάρσες που σκαρώνει σε διάσημους φίλους του, ο Κλούνεϊ ορκίστηκε να πάρει εκδίκηση από τις παρουσιάστριες των Golden Globes. Και το έκανε, μέσω του κολλητού του Ματ Ντέιμον. Δείτε το βίντεο...

Ο Τζορτζ Κλούνεϊ εκδικήθηκε τις Τίνα Φέι & Εϊμι Πόλερ με μία δική του φάρσα (βίντεο)

Στην τελετή απονομής των 71ων Χρυσών Σφαιρών πριν από λίγες εβδομάδες, οι οικοδέσποινες Τίνα Φέι και Εϊμι Πόλερ έκαναν πλάκα σε πολλούς συνάδελφούς τους. Αποκάλεσαν τον Ματ Ντέιμον τον «σκουπιδιάρη των βραβείων» (σε σύγκριση με τα A-list ονόματα των φετινών υποψήφιων), καλωσόρισαν τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο «ζεστα - όπως το αιδοίο ενός supermodel!», και είπαν για τον ρόλο του Τζορτζ Κλούνεϊ στο «Gravity», ίσως το πιο αστείο πράγμα που έχει γραφτεί ποτέ: «Πρόκειται για την ταινία που αποδεικνύει ότι ο Τζορτζ Κλούνεϊ θα προτιμούσε να αυτομοληθεί στο διάστημα και να πεθάνει, από το να μείνει δεμένος για ένα ακόμα δευτερόλεπτο με μία γυναίκα της ηλικίας του...» Ξαναζήστε τη στιγμή εδώ.

Ο Κλούνεϊ δεν ήταν στην αίθουσα, αλλά όταν πληροφορήθηκε το αστείο, «ορκίστηκε εκδίκηση». Κι από ό,τι φαίνεται την επιδίωξε. Μόνο που τα κορίτσια δεν μάσησαν.

Καλεσμένος του Ντέιβιντ Λέτερμαν, ο κολλητός του φίλος και συμπρωταγωνιστής του στο «Μνημείων Ανδρες», Ματ Ντέιμον, εξήγησε τι συνέβη.

Ο Κλούνεϊ προσπάθησε να ταπεινώσει τις Πόλερ-Φέι στέλνοντάς τους ένα ψεύτικο γράμμα, ως «Ματ Ντέιμον», όπου δηλώνει τσαντισμένος για το αστείο του «σκουπιδιάρη». Το τύπωσε μάλιστα και στο επιστολόχαρτο με το όνομα και τα στοιχεία του ηθοποιού.

Ομως το τρομερό γυναικείο δίδυμο, δεν κώλωσε. Πατήστε το play για να δείτε την ξεκαρδιστική τους απάντηση...

.

Διαβάστε περισσότερα: