Buzz

Ο Τζόνι Ντεπ τζαμάρει με τον Μέριλιν Μάνσον

στα 10

Ο Τζόνι παίρνει ξανά την κιθάρα του και ανεβαίνει στη σκηνή των βραβείων Revolver Golden Gods για να συνοδεύσει τον κολλητό του Μέριλιν Μάνσον σε δύο τραγούδια. Αποδεικνύοντας αυτό που ξέραμε πάντα: άλλο το σκέτο το «star» και άλλη η λάμψη του «rock star».

Ο Τζόνι Ντεπ τζαμάρει με τον Μέριλιν Μάνσον
Sweet dreams are made of this...

Ο Τζόνι Ντεπ μπορεί να έχει χιλιάδες θαυμαστές να ουρλιάζουν στις πρεμιέρες των ταινιών του, εκατοντάδες φωτογράφους να αποθανατίζουν το στιλ του στα κόκκινα χαλιά και εκατομμύρια δολάρια στην τράπεζα από τις εισπράξεις των ταινιών του στα διεθνή box office. Εχει όμως και ένα (ανεκπλήρωτο) όνειρο: θέλει να γίνει ροκ σταρ. Πάντα αυτό προτιμούσε, πάντα αυτό ονειρευόταν, ποτέ δε θα του φύγει η κάψα της rock performance επί σκηνής.

Για αυτό και δεν διστάζει να αρπάζει τις ευκαιρίες όποτε του παρουσιάζονται. Κολλητός φίλος του Μέριλιν Μάνσον και έχοντας πρόσφατα ηχογραφήσει στο στούντιο μαζί του τη διασκευή του «You're so Vain» της Κάρλι Σάιμον, ανέβηκε να τζαμάρει μαζί του επί σκηνής των βραβείων Golden Gods του περιοδικού Revolver.

Το live που οργανώθηκε για την απονομή των βραβείων έγινε στο Club Nokia του Λος Αντζελες την Τετάρτη 11 Απριλίου και ο 48χρονος πρωταγωνιστής συνόδευσε τον γκοθ ρόκερ σε δύο κομμάτια: το, πειραγμένο, «Sweet Dreams (Are Made of This)» των Eurythmics και το «Beautiful People» του Μάνσον.

Το κοινό αρχικά δεν είχε ιδέα ποιος παίζει κιθάρα. Μετά το τέλος του πρώτου κομματιού ο Μάνσον παρουσίασε τον Ντεπ σε εκατοντάδες τυχερούς που παραδέχτηκαν ότι «κάπως έτσι πρέπει να γίνονται τα όνειρα γλυκά».

«Αν δεν αναγνωρίσατε τον προσωπικό μου φίλο, τον προσωπικό μου σωτήρα, τον προσωπικό μου ίνδαλμα κιθαρίστα, κυρίες και κύριοι ο Τζόνι Ντεπ».

Δείτε το βίντεο και θυμηθείτε μία παρόμοια στιγμή όπου ο Ντεπ συνόδευσε το δικό του ίνδαλμα, τον Κιθ Ρίτσαρντς, επί σκηνής στο πάρτι της πρεμιέρας του «Μεθυσμένου Ημερολόγιου».