Buzz

Ο Τζακ Νίκολσον κι ο Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ πατέρα και γιος. Σκέφτεστε τίποτα καλύτερο;

στα 10

Δεν είναι ότι μοιάζουν, είναι απλώς ότι και οι δύο, σε διαφορετικές γενιές, έχουν την πατίνα του «κακού παιδιού» που τα κατάφερε καλύτερα απ' όλους. Ετσι μια πιθανή συνεργασία τους μας φαίνεται καλό νέο!

Ο Τζακ Νίκολσον κι ο Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ πατέρα και γιος. Σκέφτεστε τίποτα καλύτερο;

Ο Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ έχει αναλάβει το δικό του πρότζεκτ για τη Warner Bros, ως παραγωγός και πρωταγωνιστής, μια ταινία που θέλει εδώ και χρόνια να πραγματοποιήσει. Λέγεται «The Judge» και σκηνοθέτης θα είναι ο Ντέιβιντ Ντόμπνικ του «Wedding Crashers».

Η ιστορία, μια μαύρη κωμωδία με τρυφερές προθέσεις, θέλει ένα νεαρό, επιτυχημένο δικηγόρο – τον Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ – να επιστρέφει στην πόλη όπου μεγάλωσε για την κηδεία της μητέρας του. Εκεί θα διαπιστώσει ότι ο πατέρας του, ο τοπικός δικαστής, που πάσχει από Αλτσχάιμερ και τον οποίο έχει χρόνια να δει, είναι ο βασικός ύποπτος για το φόνο της μητέρας! Ο ήρωας θα προσπαθήσει ν’ ανακαλύψει τι έχει συμβεί πραγματικά και στην πορεία θα ξαναχτίσει τους δεσμούς του με την οικογένεια που έχει εγκαταλείψει.

Τόσο η Warner Bros, όσο και ο Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ είναι αποφασισμένοι ότι θέλουν τον Τζακ Νίκολσον για το ρόλο του πατέρα. Εκείνος όμως θέλει; Ο 75χρονος ηθοποιός είναι, πια, πολύ επιλεκτικός στις δουλειές που αναλαμβάνει (είτε ποιοτικά, είτε… χρηματικά, οπωσδήποτε!). Ο τελευταίος του ρόλος ήταν και πάλι ως πατέρας, του Πολ Ραντ, στο «How Do You Know» το 2010 και πριν από αυτό πρωταγωνίστησε το 2007, μαζί με τον Μόργκαν Φρίμαν, στο «The Bucket List».

Ωστόσο, ο Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ έχει αναλάβει ως προσωπικό στοίχημα να τον πείσει και κανονίζει μαζί του αδιάκοπα ραντεβού – ψηστήρια! Ελπίζουμε να τα καταφέρει, γιατί ο συνδυασμός των δύο ηθοποιών στην οθόνη είναι κάτι που θα θέλαμε να δούμε.

Νωρίτερα από αυτό, την Πρωτομαγιά του 2013, θα δούμε τον Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ στο «Iron Man 3» - δείτε εδώ trailers και teasers από την ταινία