Buzz

Ο Ροντρίγκο Σαντόρο θα είναι ο «Σένα»;

στα 10

Η ιστορία του Αϊρτον Σένα δεν εξαντλήθηκε στο εξαιρετικό ντοκιμαντέρ του Ασίφ Καπάντια. Τώρα τροφοδοτεί και ταινία μυθοπλασίας με hot πρωταγωνιστή.

Ο Ροντρίγκο Σαντόρο θα είναι ο «Σένα»;

Την προηγούμενη κινηματογραφική χρονιά, το «Senna», το ντοκιμαντέρ του Ασίφ Καπάντια, ανακηρύχθηκε ένα από τα καλύτερα ντοκιμαντέρ της σεζόν και ταυτόχρονα το πιο εμπορικό. Ωστόσο η ζωή και ο τραγικός θάνατος του άσου της Φόρμουλα 1, Αϊρτον Σένα, έχουν υλικό για πολλές ακόμα ταινίες!

Σε συνέντευξη που έδωσε ο Βραζιλιάνος ηθοποιός Ροντρίγκο Σαντόρο στο collider, ανακοίνωσε ότι παρότι τίποτα δεν έχει υπογραφεί, βρίσκεται σε συζητήσεις και στη διαδικασία επεξεργασίας του σεναρίου, για μια μεγάλη βραζιλιάνικη παραγωγή με θέμα τον Αϊρτον Σένα: «Είναι ένας αληθινός ήρωας. Στη Βραζιλία… η λέξη ‘τεράστιος’ δεν μπορεί να τον περιγράψει. Στη χώρα μου το ζήτημα είναι πολύ ευαίσθητο, είμαστε πολύ προσεκτικοί στο πώς προσεγγίζουμε την ιστορία του. Εάν η ταινία προχωρήσει, θα είναι οπωσδήποτε με τη συνεργασία της οικογένειάς του, με διακριτικότητα και σεβασμό. Αυτή τη στιγμή βρισκόμαστε σε συζητήσεις, αλλά το σχέδιο προχωρά.»

Απ’ ό,τι δείχνει, η ταινία θ’ αργήσει να πάρει το πράσινο φως, μια και ακόμα δεν έχει συνδεθεί επίσημα με κάποιον σκηνοθέτη, αλλά ο Ροντρίγκο Σαντόρο μοιάζει ιδανική επιλογή για να ενσαρκώσει τον Σένα, τόσο εμφανισιακά, όσο και… ιδεολογικά!