Buzz

Ο Ράσελ Κρόου για δήμαρχος: Τρέιλερ για το «Broken City»

στα 10

H πόλη είναι η Νέα Υόρκη και ο δήμαρχος της είναι ο Ράσελ Κρόου. Και είναι αποφασισμένος να την διορθώσει. Ξεκινώντας από το ίδιο του το σπίτι...

Ο Ράσελ Κρόου για δήμαρχος: Τρέιλερ για το «Broken City»
«Αυτό θα φορέσεις;». Ρασελ Κρόου, Μαρκ Γουόλμπεργκ. Δύο άντρες, δυο στιλιστικές επιλογες...

Στην πρώτη σόλο ταινία του Αλεν Χιουζ, χωρίς τον αδελφό του Αλμπερτ, όλα δεν είναι ακριβώς όπως δείχνουν και ο καλός δήμαρχος (και πρώην μπάτσος) Ράσελ Κρόου δεν ενδιαφέρεται μόνο για την αποκομιδή των σκουπιδιών και την εγκληματικότητα.

Στην πραγματικότητα νοιάζεται περισσότερο για το ποιος κοιμάται με τη γυναίκα του (εκτός από τον ίδιο) και για να το μάθει βάζει τον υπάλληλό του Μαρκ Γουόλμπεργκ να την παρακολουθεί. Μόνο που η Κάθριν Ζίτα Τζόουνς, προφανώς τον απατά με κάποιον που δεν θα έπρεπε για περισσότερους λόγους από αυτούς που προβλέπουν οι δέκα εντολές και η συνέχεια είναι απλά εκρηκτική.

Αμάξια συγκρούονται, πλήθη διαδηλώνουν, άνθρωποι πεθαίνουν, βαριές ατάκες πέφτουν στο τραπέζι, θανατηφόρα βλέμματα ανατάσσονται, ο Κάνιε Γουέστ τραγουδά. Ναι το «Broken City» δεν είναι απλά ένα φιλμ για έναν απατημένο δήμαρχο, αλλά φιλοδοξεί να πετύχει την μαγική συνταγή μιας πολιτικής action movie για το ενήλικο κοινό.

Δείτε το τρέιλερ: