Buzz

O «Πόλεμος των Αστρων» γράφει Ιστορία. Ξανά!

στα 10

Να γιατί δεν θα βάλει ποτέ μυαλό ο Τζορτζ Λούκας! Η κυκλοφορία του «Πολέμου Των Αστρων» σε Blu-Ray έσπασε το ρεκόρ της πιο γρήγορα εμπορικής κυκλοφορίας σε Blu-Ray προσθέτοντας σε χρόνο ντε τε 84 εκατομμύρια δολάρια στο λογαριασμό του «μπαμπά» τους.

O «Πόλεμος των Αστρων» γράφει Ιστορία. Ξανά!

Μέσα σε μια βδομάδα από την κυκλοφορία του το «Star Wars: The Complete Saga», η πρώτη κυκλοφορία όλων των ταινιών του «Πολέμου Των Αστρων» σε Blu-Ray συγκέντρωσε 84 εκατομμύρια δολάρια σε πωλήσεις παγκοσμίως, επιβεβαιώνοντας το «χάρισμα» του Τζορτζ Λούκας να παραμένει ένας από τους πιο πλούσιους ανθρώπους ακριβώς επειδή κάποτε σκέφτηκε μια διαγαλαξιακή όπερα σε συνέχειες...

Παρόλη τη γκρίνια των φανατικών θαυμαστών της σειράς για τις ψηφιακές παρεμβάσεις του Λούκας στις πρώτες (και καλύτερες) ταινίες της σειράς, ο «Πόλεμος των Αστρων» δείχνει να αντέχει στον χρόνο ακόμη και μετά την επέλαση του «Χάρι Πότερ», αν θεωρήσει κανείς πως οι περιπέτειες του μικρού μάγου είναι με κάποιο περίεργο τρόπο η εφάμιλλλη saga για τους εφήβους του 21ου αιώνα.

Το «Star Wars: The Complete Saga» κυκλοφορεί και στην Ελλάδα από την Odeon και περιέχει, εκτός από τις έξι ταινίες της σειράς, περισσότερες από 30 ώρες συμπληρωματικού υλικού (ανέκδοτες σκηνές, αρχειακό υλικό και σχεδόν μια saga ακόμη) σε συνολικά 9 δίσκους.

Διαβάστε εδώ πως ο πύργος της British Telecom στο Λονδίνο μεταμορφώθηκε για ένα βράδυ στο μεγαλύτερο φωτόσπαθο του κόσμου