Buzz

Ο Λίαμ Νίσον ο επόμενος πρωταγωνιστής του Μάρτιν Σκορσέζε

στα 10

Ο Σκορσέζε ξεκινά προετοιμασία για το «Silence» και διαλέγει τον ηθοποιό που αγαπάμε να βλέπουμε… σε ρόλους που του αξίζουν!

Ο Λίαμ Νίσον ο επόμενος πρωταγωνιστής του Μάρτιν Σκορσέζε

Ο Μάρτιν Σκορσέζε βρίσκεται αυτόν τον καιρό τυλιγμένος στο θρίαμβο του «The Wolf of Wall Street», αλλά φυσικά, επειδή ποτέ δεν μπορεί να κάνει μόνο ένα πράγμα, ετοιμάζεται να κλείσει το Φεστιβάλ Βερολίνου με το νέο ντοκιμαντέρ του, αλλά και να ξεκινήσει το «Silence», το οποίο βρίσκεται ήδη σε στάδιο προπαραγωγής. Στην ταινία, ο Αντριου Γκάρφιλντ θα υποδυθεί τον Πατέρα Ροντρίγκες, έναν Πορτογάλο Ιησουίτη που, στα μέσα του 17ου αιώνα, ταξιδεύει μ’ έναν ακόμα ιερέα στην Ιαπωνία, για να εξακριβώσουν αν, όντως, ο μέντορας του Ροντρίγκες που βρίσκεται εκεί, έχει χάσει την Πίστη του. Οι δύο άνθρωποι του Θεού θα φτάσουν στην Ιαπωνία την εποχή που ο Χριστιανισμός διώκεται βίαια. Το διερμηνέα τους εκεί θα ενσαρκώσει ο Κεν Γουατανάμπι, ενώ το μεγαλύτερο μέρος του καστ θ’ αποτελείται από Ιάπωνες ηθοποιούς.

Ο ηθοποιός που θα ενσαρκώσει τον μέντορα, δεν θα είναι ο Ντάνιελ Ντέι Λούις, όπως είχε κυκλοφορήσει ως φήμη αρχικά, αλλά ο Λίαμ Νίσον, ο οποίος είχε άλλωστε ξανασυνεργαστεί με τον Σκορσέζε το 2002 στις «Συμμορίες της Νέας Υόρκης». Το καστ συμπληρώνουν ο Ανταμ Ντράιβερ (του «Girls») και ο Κεν Γουατανάμπε. Το «Silence» πρόκειται να ξεκινήσει γυρίσματα σε λίγους μήνες στην Ταϊβάν.

Διαβάστε περισσότερα για το «Silence» του Μάρτιν Σκορσέζε εδώ.

Διαβάστε ακόμα: Ο Μάρτιν Σκορσέζε πιστεύει ότι θα κάνει ακόμα μόνο 2 ταινίες