Buzz

O Γούντι Αλεν στη δίνη της οικονομικής κρίσης!

στα 10

Μπορεί η καινούρια του ταινία να μην έχει ακόμη τίτλο, οι πρώτες όμως πληροφορίες για την υπόθεση της μιλούν για την ιστορία μιας γυναίκας στα όρια... της χρεοκοπίας. Για τη νευρική κρίση δεν είχαμε καμία αμφιβολία...

O Γούντι Αλεν στη δίνη της οικονομικής κρίσης!

Επιστρέφοντας στα πάτρια εδάφη, μετά από μια εξαντλητική περιοδεία στην Ευρώπη, ο Γούντι Αλεν δείχνει - εκτός από το να είναι ακούραστος - να αφουγκράζεται τον παλμό της εποχής, αφού οι πρώτες πληροφορίες για την υπόθεση της καινούριας του ταινίας αποκαλύπτουν πως, παρά τα 76 του χρόνια, ο νεοϋορκέζος σκηνοθέτης ξέρει ακόμη τον τρόπο να είναι επίκαιρος.

Το φιλμ, το οποίο γυρίζεται αυτές τις ημέρες αφηγείται την ιστορία μιας πλούσιας γυναίκας από τη Νέα Υόρκη, η οποία αφού χάνει όλη της την περιουσία αναγκάζεται να μετακομίσει στο Σαν Φρανσίσκο, όπου βρίσκει κατάλυμα στο σπίτι της αδερφής της. Εκεί θα συναντήσει έναν άντρα ο οποίος θα μπορούσε να τη βοηθήσει να ανακτήσει το lifestyle της, αλλά πρώτα θα πρέπει να ανακαλύψει την πραγματική του ταυτότητα καθώς και να αποδεχτεί το Σαν Φρανσίσκο ως το νέο της σπίτι.

Τίποτα δεν είναι ακόμη γνωστό για το ποια είναι η εν λόγω «πρώην πλούσια κυρία» ή για την ταυτότητα του μυστηριώδη άντρα που θα έρθει στη ζωή της, αλλά δεν μοιάζει και δύσκολο να μαντέψεις αφού το καστ της ταινίας είναι γνωστό εδώ και καιρό και αποτελείται από την Κέιτ Μπλάνσετ, τη Σάλι Χόκινς, τον Louis C. K., τον Αλεκ Μπόλντγουιν, τον Πίτερ Σάρσγκααρντ, τον Αντριου Ντάις Κλέι, τον Μάικλ Εμερσον και τον Μπόμπι Καναβάλε.

Προς το παρόν αναμένουμε το «To Rome With Love», που θα δούμε και στην Ελλάδα από το φθινόπωρο, την πολυαναμενόμενη μεταφορά του «Σφαίρες Πάνω από το Μπρόντγουεϊ» στο...Μπρόντγουεϊ και τον Αλεν ξανά σε πρωταγωνιστικό ρόλο (εκτός δικής του παραγωγής) στο «Fading Gigolo» του Τζον Τορτούρο.