Buzz

Ημίγυμνος ο Αλεξάντερ Σκάρσγκαρντ σας προκαλεί να ανοίξετε το μυαλό σας. Θα αντισταθείτε;

στα 10

Πρωταγωνιστής στο νέο μουσικό βίντεο των Cut Copy, «Free Your Mind», ο Αλεξάντερ Σκάρσγκαρντ μας κάνει πρόθυμα μέλη της σέκτας του.

Ημίγυμνος ο Αλεξάντερ Σκάρσγκαρντ σας προκαλεί να ανοίξετε το μυαλό σας. Θα αντισταθείτε;

Ο Αλεξάντερ Σκάρσγκαρντ δεν μας διαολίζει μόνο μέσα από το «True Blood». Περιφέρει τη σκοτεινή γοητεία του σε διάφορα πρότζεκτς που κυμαίνονται από «provocative» 9λεπτα φιλμάκια που διαφημίζουν τη σειρά αντρικών ρούχων του Calvin Klein, ή το άρωμα του σχεδιαστή «Encounter», αλλά και μελαγχολικές ερμηνείες που κάνει δικές του - όπως το ακυκλοφόρητο ακόμα στην Ελλάδα «What Maisie Knew»

Σήμερα κυκλοφόρησε το νέο μουσικό βίντεο των Αυστραλών Cut Copy για το single τους «Free Your Mind», κι ο Αλεξάντερ, με ξανθιά μακριά περούκα και μισάνοιχτο μπουρνούζι, αναλαμβάνει το ρόλο ενός New Age cult leader και μας ξεναγεί στη βίλα αυτή της παράδοξης αίρεσης.

1

Το βίντεο, σκηνοθετημένο από τον εικαστικό σκηνοθέτη Κρίστοφερ Χιλ, μοιάζει με ληθαργικό weird τριπάκι (το οποίο ταιριάζει με την electronica του γκρουπ) και ακολουθεί τον Σκάρσγκαρντ στις συνευρέσεις του με τα μέλη της αθλητικής (;) του σέκτας.

2

Παιδικά παιχνίδια, βολές μπάσκετ με αόρατη μπάλα, βουτιές σε πισίνες γονιμότητας, σεξ με ακουστικά σε ημιφωτισμένα δωμάτια, τα μέλη της μπάντας να παίζουν μουσικές σε μία sci fi παραμορφωμένη πραγματικότητα.

3

Μέχρι που το ρεφρέν του τραγουδιού και το φιλί με μία κοκκινομάλλα τον εμπνέει να ελευθερώσει το μυαλό του και να δραπετεύσει.

4

Εφόσον γδυθεί πρώτα. Καμία αντίρρηση...

Το 4ο άλμπουμ τον Cut Copy κυκλοφορεί στις 9 Νοεμβρίου. Δείτε το βίντεο και διαβάστε περισσότερα για τον Αλεξάντερ Σκάργκσγκαρντ εδώ.