Buzz

Ο Νίκολας Κέιτζ τώρα κυκλοφορεί και σε σνακ. Και λέγεται, «Νόστιμο Μπαστουνάκι»!

στα 10

Σε ατομική και οικογενειακή συσκευασία, ο Νίκολας Κέιτζ στολίζει ιαπωνικό σνακ που δεν μπορεί παρά να φτιάχνει τη διάθεση!

Ο Νίκολας Κέιτζ τώρα κυκλοφορεί και σε σνακ. Και λέγεται, «Νόστιμο Μπαστουνάκι»!

Δεν είναι μόνο διασκεδαστικό γενικώς, είναι ακόμα περισσότερο επειδή συμβαίνει στον Νίκολας Κέιτζ κι ακόμα περισσότερο επειδή προωθεί την πιο απίθανη ταινία του.

Διαβάστε ακόμη: Ο Νίκολας Κέιτζ έχει θεόσταλτη αποστολή να βρει τον Οσάμα μπιν Λάντεν στο «Army of One»

Στην Ιαπωνία, το πρόσωπο τού Νίκολας Κέιτζ κοσμεί τη νέα συσκευασία ενός σνακ που λέγεται Umaibou, ή «Νόστιμο Μπαστουνάκι»! Για την ακρίβεια, το συγκεκριμένο σνακ του Νίκολας Κέιτζ λέγεται «Deluxe Umaibou Nicolastick», για να κάνει τη διαφορά και διατίθεται, για περιορισμένο διάστημα, μόνο για όσους θεατές (πόσοι να είναι, αλήθεια;), βλέπουν στην αίθουσα την απίστευτη κι όμως αληθινή ταινία τού ηθοποιού, «Army of One» (διαβάστε και δείτε περισσότερα εδώ).

Army of One 607

Στην ταινία, ο Νίκολας Κέιτζ υποδύεται τον Γκάρι Φόκνερ, υπαρκτό πρόσωπο, έναν πρώην απατεώνα που βλέπει ένα όραμα με τον Θεό και ακολουθεί τις οδηγίες του να πάει στο Πακιστάν για να συλλάβει τον Οσάμα μπιν Λάντεν με μοναδικό εξοπλισμό ένα σπαθί, ένα στιλέτο, ένα πιστόλι και έναν εξοπλισμό νυχτερινής όρασης. Ακούγεται σχεδόν τόσο απολαυστικό, όσο ένα Umaibou Nicolastick!

Δείτε ακόμη: Οταν ο Νίκολας Κέιτζ γίνεται τέχνη