Buzz

O Αρι Αστερ της «Διαδοχής» επιστρέφει με νέα ταινία τρόμου

στα 10

Ο σκηνοθέτης-αποκάλυψη της «Διαδοχής» μας συστήνει τον Σκανδιναβικό φολκλορικό τρόμο.

O Αρι Αστερ της «Διαδοχής» επιστρέφει με νέα ταινία τρόμου

Το καλοκαίρι που μας πέρασε οι πάντες μιλούσαν για το νοσηρό σκηνοθετικό ντεμπούτο του Αρι Αστερ «Η Διαδοχή». Και τώρα ετοιμάζει την νέα του ταινία η οποία θα είναι, ναι καλά το μαντέψατε, πάλι τρόμου.

Την παραγωγή την έχει αναλάβει για άλλη μια φορά το στούντιο Α24, και μιλάει για τις διακοπές ενός ζεύγους που πάνε τελείως στραβά. Το ζεύγος αυτό ταξιδεύει στη Σουηδία για να επισκεφτεί ένα φιλικό σπίτι, το οποίο βρίσκεται σε ένα βουνίσιο χωρίο, και να παρακολουθήσει ένα φεστιβάλ το οποίο πραγματοποιείται εκεί. Και αυτό που ξεκινάει σαν ένα ειδυλλιακό ταξίδι καταλήγει σε ένα τρομαχτικό παιχνίδι επιβίωσης εναντίον μιας παγανιστικής αίρεσης.

Ο Αστερ είχε δηλώσει τον Ιούνιο πως «βρισκόμαστε ήδη στο pre-production της νέας μου ταινίας, η οποία θα γυριστεί στην Ουγγαρία. Το στούντιο Α24 θα την αναλάβει κι αυτή, η οποία στην ουσία πρόκειται για ταινία τρόμου. Και μιλάμε για Σκανδιναβικό φολκλορικό τρόμο. Αυτή είναι η επόμενη ταινία τρόμου που θα κάνω. Και πιστεύω πως αυτή θα είναι και η τελευταία για αρκετό καιρό.»

Διαβάστε ακόμα: Η Σάντρα Μπούλοκ (δεν) βλέπει το τέλος του κόσμου, στο αγωνιώδες πρώτο τρέιλερ του «Bird Box»

ari aster 607

Η ταινία, η οποία αν και ακόμα δεν έχει επίσημο τίτλο είχε ονομαστεί για ένα διάστημα «Midsommer», είχε χαρακτηριστεί από τον Αστερ ως μια «αποκαλυπτική ταινία χωρισμού, όπου ο πρόσφατος θάνατος των γονιών ενός από τους κεντρικούς χαρακτήρες προκαλεί μια αίσθηση τρόμου κατά την διάρκεια αυτή.»

Στη νέα ταινία του Αστερ θα πρωταγωνιστήσουν οι Τζακ Ρέινορ, Φλόρενς Πόου, Γουίλ Πούλτερ, Βίλχεμ Μπλόμγκρεν, Γουίλιαμ Τζάκσον Χάρπερ, Ελόρα Τορτσία και Αρτσι Μαντέκουε και η ημερομηνία κυκλοφορία της έχει ανακοινωθεί για τις 9 Αυγούστου 2019.

Διαβάστε ακόμα: