Buzz

Μπιλ Μάρεϊ: Θεούλης!

στα 10

Ο Μπιλ Μάρεϊ μπήκε ακάλεστος σε bachelor party και είχε μερικές σοφές συμβουλές να δώσει σε όλους τους αδέσμευτους εκεί έξω...

Μπιλ Μάρεϊ: Θεούλης!

Εσείς θα δεχόσασταν συμβουλές από έναν μεσήλικα, ελαφρώς μεθυσμένο, χιουμορίστας που μπήκε ακάλεστος στο bachelor party σας, σήκωσε ένα ποτήρι κρασί και το μικρόφωνο και μοιράστηκε τη σοφία του; Και αν αυτός έμοιαζε με τον Μπιλ Μάρεϊ; Κι αν αυτός... ήταν ο Μπιλ Μάρεϊ; Σκεφτείτε το: έχετε καλέσει τους φίλους σας σε ταβέρνα με καλά ψητά, ένα απλό, απέριττο bachelor, ένα απλό φαγητό για την παρέα. Δεν είστε ο τύπος που θα πάτε στα μπουζούκια και στα στριπτιζάδικα. Δε θέλετε να εντυπωσιάσετε. Και τότε δέχεστε έναν guest star έκπληξη.

Το σαββατοκύριακο που μας πέρασε, ο Μπιλ Μάρεϊ έτρωγε σε ψητοπωλείο του Τσέρλεστον της Ν. Καλιφόρνια, όπου σε διπλανό πριβέ χώρο, μία παρέα διασκέδαζε το bachelor party του γαμπρού. Ενας από τους καλεσμένους τον είδε στο μπάνιο και ειδοποίησε τους φίλους του, οι οποίοι αποφάσισαν να του στείλουν ένα κερασμένο ποτό. Ο Μάρεϊ το αρνήθηκε, όπως και την πρόσκλησή τους να έρθει στο πάρτι τους.

Μετά από λίγη ώρα όμως, προς έκπληξη όλων, μπήκε κι αποφάσισε να μοιραστεί μερικές σοφίες της ζωής: πώς διαλέγει κανείς τον σύντροφό του και πώς ξέρει ότι αυτός είναι ο Ενας / η Μία;

«Δεν έχω κάτι να πω στο γαμπρό, καθώς, το ξέρετε έτσι δεν είναι; Οπως οι κηδείες δεν γίνονται για αυτούς που φεύγουν αλλά για παρηγοριά των ζωντανών, έτσι και τα bachelor parties δεν είναι για τους μελλόνυμφους αλλά για τους άγαμους φίλους. Σε αυτούς απευθύνομαι...»

Ο Μάρεϊ (μπορούμε να φανταστούμε το ύφος του) συνέχισε λοιπόν αποκαλύπτοντας το μικρό μυστικό που θα μπορούσε να γλιτώσει εκατομμύρια ζευγάρια ανά τον κόσμο από λάθος επιλογές και επώδυνα διαζύγια.

«Αν γνωρίσετε κάποιον που πιστεύετε ότι είναι το άλλο σας μισό, ο Ενας, η Μία, μη βιαστείτε. Μην προχωρήσετε με το απλοϊκό μυαλό σας σε σκέψεις "ΟΚ ας διαλέξουμε ημερομηνία, ας οργανώσουμε τη δεξίωση, πάμε να παντρευτούμε". Πάρτε τον άνθρωπό σας σ' ένα ταξίδι, κάντε το γύρο του κόσμου. Αγοράστε δυο εισιτήρια και ταξιδέψτε μαζί σε μέρη που είναι δύσκολα προσβάσιμα και ακόμα δυσκολότερα μόλις φτάσεις εκεί. Αν επιστρέψετε, αν προσγειωθείτε πίσω στην πατρίδα, και είστε ακόμα ερωτευμένοι, παντρευτείτε αμέσως! Παντρευτείτε στο αεροδρόμιο!»

Δείτε το βίντεο...

.

Περισσότερος Μπιλ Μάρεϊ: