Buzz

Τα 20 πιο μισητά τρέιλερ ταινιών στο YouTube

στα 10

Αυτά είναι τρέιλερ που είδαν τα dislike να ξεπερνούν κατά πολύ τα like, φέρνοντας τα στην κορυφή των πιο μισητών στην ιστορία του YouTube.

Τα 20 πιο μισητά τρέιλερ ταινιών στο YouTube

Τη μέτρηση της αναλογίας των likes με τα dislikes και σε συνδυασμό με τον αριθμό των views του κάθε τρέιλερ έκανε η ομάδα των Movie Deals Giveaways για να καταλήξει ταυτόχρονα και σε μια δεκάδα πολύ κακών ταινιών - με εξαίρεση το reboot του «Ghostbusters» που αδικήθηκε μάλλον κατάφωρα (και) από το τρέιλέρ του αλλά και από το αρνητικό hype εναντίον του.

Διαβάστε ακόμη: Ποιοι είναι οι χειρότεροι ηθοποιοί στον κόσμο;

Δείτε με προσοχή (και θάρρος) τη δεκάδα των πιο μισητών τρέιλερ παρακάτω και πάρτε θέση:


Saving Christmas του Ντάρεν Ντόαν (2014) - Αυτή η ταινία διεκδίκησε το 2014 με αξιώσεις τον τίτλο της χειρότερης ταινίας όλων των εποχών... ever.


Corpus Christi: Playing with Redemption των Νικ Αρνζεν και Τζέιμς Μπράντον (2012) - Ντοκιμαντέρ πάνω σε μια παράσταση του ομώνυμου έργου «Corpus Christi» του Τέρενς ΜακΝάλι με έναν γκέι Χριστό που ζει στο Τέξας.


The Emoji Movie του Τόνι Λεόντις (2017) - Αυτή η ταινία που ζωντανεύει ακόμη και το poop emoji, χωρίς ντροπή.


United Passions του Φρεντερίκ Ομπουρτίν (2015) - Αυτή είναι η ταινία που την έκανε ο Τιμ Ροθ για να πληρώσει τα δίδακτρα των παιδιών του. Αλήθεια!


The Oogieloves in the Big Balloon Adventure του Μάθιου Ντάιαμοντ (2012) - Κάτι τρομακτικά πάνινα ανθρωπάκια με το χειρότερο box-office στις μέρες τους.


Is That a Gun in Your Pocket? του Ματ Κούπερ (2016) - Οι γυναίκες μιας πόλης στο Τέξας αρνούνται το σεξ σε όλους τους άντρες προκειμένου να περιορίσουν την οπλοχρησία! Ο,τι να ναι, δηλαδή.


Diary of a Wimpy Kid: The Long Haul του Ντέιβιντ Μπόουερς (2017) - Από την ομώνυμη σειρά βιβλίων που μάλλον είναι καλύτερο να το διαβάζεις παρά να το βλέπεις.


Ghostbusters του Κέβιν Φέιγκ (2016) - Υπερβολές, δεν ήταν ούτε τόσο κακό, ούτε του άξιζε τέτοια τύχη.


Sinbad: The Fifth Voyage του Σάχιν Σον Σόλιμον (2014) - Ο Σεβάχ ο Θαλασσινός σε νέες περιπέτειες και live action που καταποντίζεται από το κιτς.


Lol - Laugh Out Loud της Λίζα Αζουέλος (2012) - Αυτό με τη Μάιλι Σάιρους που είναι ριμέικ της ομώνυμης γαλλικής ταινίας με τη Σοφί Μαρσό. Αρκετά!

Διαβάστε και δείτε ακόμη