Buzz

Νέες προσθήκες στο καστ του «Mortal Kombat 2»

στα 10

Οι κλασικοί χαρακτήρες Σάο Καν, η Σιντέλ, ο Τζερόντ και ο Κουαν Τσι θα εμφανιστούν στο επερχόμενο σίκουελ.

Νέες προσθήκες στο καστ του «Mortal Kombat 2»

Η ταινία «Mortal Kombat» του 2021 αποτέλεσε μια εντυπωσιακή επιστροφή της δημοφιλούς σειράς παιχνιδιών στη μεγάλη οθόνη. Με μια μίξη αγαπημένων χαρακτήρων, προσεγμένων εφέ και εντυπωσιακών σκηνών μάχης, η ταινία ικανοποίησε τους οπαδούς του παιχνιδιού και κατάφερε να προσελκύσει νέους θεατές, συγκεντρώνοντας εντυπωσιακά έσοδα στο box office. Επιπλέον, η ταινία Mortal Kombat έλαβε σχετικά καλές κριτικές από τους κριτικούς, που επισήμαναν την πιστή αναπαράσταση των χαρακτήρων και των σκηνικών, καθώς και τη διασκεδαστική της πλοκή και την σαφή ανωτερότητά της από τις καλτ ταινίες των ‘90s.

Η επιτυχία της αναμφίβολα έδειξε το μεγάλο ενδιαφέρον που υπήρχε για την επιστροφή αυτού του αγαπημένου κόσμου στην μεγάλη οθόνη. Ως αποτέλεσμα, δεν ήταν καθόλου έκπληξη όταν, τον περασμένο Ιανουάριο, ανακοινώθηκε επισήμως το σίκουελ, με τον σκηνοθέτη της πρώτης ταινίας Σάιμον Μακουάιντ να επιστρέφει. Σενάριο αυτή την φορά αναλαμβάνει ο Τζέρεμι Σλέιτερ του «Moon Knight» όπου, εκτός από τους πρωταγωνιστές της προηγούμενης ταινίας, αναμένεται να φέρει πολλούς ακόμα χαρακτήρες που δεν είχαν την ευκαιρία τους στην πρώτη ταινία.Η New Line, εταιρεία παραγωγής, ανακοίνωσε χθες τέσσερεις νέες προσθήκες στο καστ. Μετά τις πρόσφατες προσθήκες των Τάτι Γκαμπριέλ και Αντελάιν Ρούντολφ («Chilling Adventures of Sabrina») ως Τζέιντ και Κιτάνα, αντίστοιχα, ο κόσμος του ταινιών θα υποδεχτεί ακόμα τους αγαπημένους χαρακτήρες Σάο Καν, Σιντέλ, Κινγκ Τζερόντ και Κουάν Τσι, ανεβάζοντας τις προσδοκίες πολλών θαυμαστών.

mortal Μάρτιν Φορντ, Ντέσμοντ Τσίαμ, Ανα Τσου Νιούγκεν, Ντέιμον Χέριμαν

Σύμφωνα με το Deadline, ο Μάρτιν Φορντ, γνωστός από το «Red Sonja», θα υποδυθεί τον αυτοκράτορα του Outworld, Σάο Καν, ο οποίος είναι ο αφέντης του Σαν Τσου από την προηγούμενη ταινία και ένας από τους μεγαλύτερους κακούς στο franchise. Ο Ντέσμοντ Τσιάμ, γνωστός από το «Joy Ride», θα ενσαρκώσει τον βασιλιά των Edenian Τζερόντ, ο οποίος στα βιντεοπαιχνίδια είναι ο πατέρας της Κιτάνα που σκοτώθηκε από τον Σάο Καν. Η Ανα Τσου Νιούγκεν του «Suka», θα υποδυθεί την σατανική μητέρα της Κιτάνα, Βασίλισσα Σιντέλ, ενώ ο Ντέιμον Χέριμαν, γνωστός από τον ρόλο του ως Τσάρλι Μάνσον στην σειρά «Mimdhunter» του Ντέιβιντ Φίντσερ και στην ταινία «Κάποτε Στο Χόλυγουντ» του Κουέντιν Ταραντίνο, θα αναλάβει τον ρόλο του Κουάν Τσι, δαιμονικού μάγου και το δεξί χέρι του Σάο Καν. Ο Χέριμαν είχε συμμετάσχει και στην πρώτη ταινία, δίνοντας την φωνή του στον Καμπάλ, ενός σάιμποργκ δολοφόνου υπό τον Σανγκ Τσού.

Αυτές οι υποσχόμενες προσθήκες στο καστ ως κλασικές πλέον προσωπικότητες στο σύμπαν του Mortal Kombat, ενισχύουν το ενδιαφέρον του σίκουελ για πολλούς. Οι ηθοποιοί αυτοί έχουν ήδη αποδείξει τις ερμηνευτικές τους ικανότητες, και τώρα που καλούνται να φέρουν στη ζωή αυτούς τους πολυαγαπημένους χαρακτήρες, οι οπαδοί των βιντεοπαιχνιδιών αναμένουν με ανυπομονησία τις νέες τους κινηματογραφικές περιπέτειες.

Η ημερομηνία κυκλοφορίας του «Mortal Kombat 2», καθώς και ο τελικός τίτλος του, παραμένουν άγνωστα.