Φεστιβάλ / Βραβεία

«Moonrise Kingdom»: Λίγη νοσταλγία ακόμη

στα 10

Μετρώντας αντίστροφα για την πρώτη προβολή του Γουές Αντερσον, πάρτε μια ακόμη γεύση από τη μαγεία του με ένα υπέροχο making of και μερικά καινούρια κλιπ.

«Moonrise Kingdom»: Λίγη νοσταλγία ακόμη

Θα χρειαστεί να περιμένουμε μια ακόμη εβδομάδα. Την ερχόμενη Τετάρτη το «Moonrise Kingdom» θα ανοίξει τις Κάννες και ελπίζουμε ότι οι (μεγάλες) προσδοκίες που έχουμε από το φιλμ θα δικαιωθούν.

Μέχρι τότε όμως, ποιος θα πει όχι σε λίγη ακόμη γοητευτική νοσταλγία και quirky αθωότητα; Στο καινούριο featurette της ταινίας, δείτε ανάμεσα σε άλλους, τον Μπρους Γουίλις να λέει πως έχει δει όλες τις ταινίες του Αντερσον και πως πάντα ήθελε να παίξει σε μία, την Τίλντα Σουίντον να δηλώνει εντυπωσιασμένη από την προσοχή στην λεπτομέρεια του σκηνοθέτη και τον Εντουαρτ Νόρτον να εξηγεί πως το σωστό καπέλο μπορεί να σε κάνει να μεταμορφωθείς δίχως κόπο στον χαρακτήρα σου.

Κι αν αυτό δεν σας φαίνεται αρκετό, δείτε πιο κάτω μερικά ακόμη καινούρια κλιπ κι όλα τα βίντεο που έχουν κυκλοφορήσει μέχρι τώρα από την ταινία.

Διαβάστε περισσότερα για το «Moonrise Kingdom» του Γουες Αντερσον που διαγωνίζεται για το Χρυσό Φοίνικα του 65ου Φεστιβάλ Καννών.