Industry

Μην ψάχνετε άλλο για το τέλειο… «Αλλοθι». Δείτε το απλώς πρώτοι!

στα 10

Το «Arbitrage» έρχεται για να μας θυμίσει ότι ο Ρίτσαρντ Γκιρ είναι καλός ηθοποιός κι ότι τίποτα δε συναρπάζει όσο ένα δυνατό θρίλερ. Αν δε βρεθείτε σ’ αυτήν την avant premiere, καλύτερα να έχετε αδιάσειστο άλλοθι…

Flix Team
Μην ψάχνετε άλλο για το τέλειο… «Αλλοθι». Δείτε το απλώς πρώτοι!

Ο Ρόμπερτ Μίλερ είναι ο επικεφαλής μιας τεράστιας χρηματιστηριακής, στα πρόθυρα της πώλησης του ομίλου εταιριών του. Μόνο που τα λογιστικά του είναι μαγειρεμένα, οι δανειστές του τον πιέζουν και η κόρη του, επικεφαλής των οικονομικών της εταιρίας, έχει αρχίσει να υποψιάζεται ότι κάτι δεν είναι απόλυτα σωστό στα βιβλία τους.

Αν αυτά δεν είναι αρκετά, η ερωμένη του, διευθύντρια σε μια γκαλερί που ο ίδιος χρηματοδοτεί (και συχνά αγοράζει τα έργα της) τον πιέζει να βρει περισσότερο χρόνο για κείνη, η γυναίκα του νιώθει τον ούτως ή άλλως συμβατικό γάμο τους να παραπαίει και ο επικεφαλής της τράπεζας που σκοπεύει να εξαγοράσει την εταιρία του, μοιάζει διστακτικός.

Κι αν το παραπάνω κοκτέιλ ακούγεται ήδη ασταθές, θα γίνει κυριολεκτικά μολότοφ, όταν ένα βράδυ στην διάρκεια μιας νυχτερινής απόδρασης από τη Νέα Υόρκη με την ερωμένη του, θα συμβεί ένα μοιραίο ατύχημα και η αστυνομία θα βρεθεί να ενδιαφέρεται για τον ίδιο και τις πράξεις του.

Το «Αλλοθι» του Νίκολας Τζαρέκι πρωτοεμφανίστηκε στο τελευταίο Φεστιβάλ του Σάντανς και συνέχισε τη θεαματική πορεία του μαζεύοντας ενθουσιώδεις κριτικές και τοποθετώντας τον Ρίτσαρντ Γκιρ στις λίστες των φετινών μεγάλων βραβείων, με βλέψεις για τα Οσκαρ. Γύρω του, το καστ συμπληρώνουν ηθοποιοί σαν τη Σούζαν Σαράντον, τον Τιμ Ροθ, τη Μπριτ Μάρλινγκ και τη Λετίσια Κάστα.

Η Audiovisual και το Flix σας κάνουν δώρο, για την καινούρια χρονιά, 30 διπλές προσκλήσεις για να δείτε πρώτοι το «Αλλοθι» με την παρέα σας, την Τρίτη, 15 Ιανουαρίου, στις 20.00, στον κινηματογράφο ΝΑΝΑ Cinemax! Στείλτε μας email στο win@flix.gr, με το ονοματεπώνυμό σας, σημειώνοντας οπωσδήποτε στο θέμα «Αλλοθι» και διεκδικήστε δυο θέσεις για την προβολή. Ο διαγωνισμός θα διαρκέσει μέχρι και την Κυριακή, 13 Ιανουαρίου και οι νικητές θα ειδοποιηθούν με email. Το «Αλλοθι» θα βγει στους κινηματογράφους την Πέμπτη, 17 Ιανουαρίου, από την Audiovisual.

Διαβάστε εδώ τι έγραψε το Flix για την ταινία μετά την πρεμιέρα της στο Σάντανς.

Δείτε εδώ το τρέιλερ και δείτε παρακάτω ένα υποτιτλισμένο κλιπ του «Arbitrage» για να μπείτε στη σωστή διάθεση.