Buzz

Ο Μελ Γκίμπσον συγκεντρώνει την «Αγρια Συμμορία» του

στα 10

Τα ονόματα των Μάικλ Φασμπέντερ, Τζέιμι Φοξ και Πίτερ Ντίνκλατζ ίσως πείσουν ακόμα κι αυτούς που ανατριχιάζουν στη σκέψη ότι ο Γκίμπσον ετοιμάζεται να σκηνοθετήσει το ριμέικ της κλασικής ταινίας του Σαμ Πέκινπα.

Ο Μελ Γκίμπσον συγκεντρώνει την «Αγρια Συμμορία» του

Ας μη γελιόμαστε. Παρά τις ποικίλες αντιδράσεις που προκαλεί το όνομα του Μελ Γκίμπσον, τόσο λόγω των ταινιών του όσο και των συχνά εμπρηστικών του δηλώσεων, ο ηθοποιός και σκηνοθέτης κάθε άλλο παρά δείχνει διατεθειμένος να μείνει στο παρασκήνιο, και το ίδιο το Χόλιγουντ μοιάζει λίγο πολύ πρόθυμο να του συγχωρέσει τελικά τα πάντα.

Κάπως έτσι, ο Γκίμπσον προχωρά ακάθεκτος με το ριμέικ της «Αγριας Συμμορίας», αδιαφορώντας τόσο για τους επικριτές του όσο και για τους σινεφίλ που ανατριχιάζουν στην ιδέα ενός ριμέικ της κλασικής ταινίας του Σαμ Πέκινπα.

Αν μη τι άλλο, πάντως, οι πρώτες ανακοινώσεις για το πιθανό καστ της ταινίας ακούγονται σίγουρα εξαιρετικά ενδιαφέρουσες. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο Μάικλ Φασμπέντερ, ο Τζέιμι Φοξ και ο Πίτερ Ντίνκλατζ βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις για να αναλάβουν να ερμηνεύσουν κάποια από τα μέλη της θρυλικής συμμορίας. Και δεδομένου του πολυπληθούς καστ και των προσδοκιών που η Warner έχει λογικά για την ταινία, το πιθανότερο είναι ότι ο Γκίμπσον θα καταφέρει να προσελκύσει αρκετά ακόμα μεγάλα ονόματα.

Διαβάστε ακόμη: Το Χόλιγουντ δεν ξεχνά: όχι, δεν είναι όλοι χαρούμενοι με το επόμενο πρότζεκτ του Μελ Γκίμπσον

Hacksaw Ridge 607 Ο Μελ Γκίμπσον στα γυρίσματα του «Hacksaw Ridge»

Η ταινία του 1969 παρακολουθούσε τη βίαιη αναμέτρηση μιας ομάδας παρανόμων με τους διώκτες τους, την ώρα που η εποχή της Αγριας Δύσης έσβηνε σιγά σιγά γύρω τους, ενώ η ίδια η ταινία του Πέκινπα σήμαινε το δικό της τέλος εποχής για τα κλασικά γουέστερν του Χόλιγουντ. Το φιλμ είχε επικριθεί τότε για τη γραφική βία που απεικόνιζε, μια κατηγορία που ο ίδιος ο Γκίμπσον έχει αντιμετωπίσει συχνά στο παρελθόν – με λίγα λόγια σίγουρα δεν περιμένουμε μια ταινία για όλη την οικογένεια!

Για όσους το έχουν ξεχάσει, η προηγούμενη σκηνοθετική δουλειά του Γκίμπσον, «Hacksaw Ridge», κέρδισε δύο Οσκαρ το 2017, και ήταν υποψήφια για άλλα τέσσερα. Κι αν ο Γκίμπσον δεν αφήσει υπερβολικά ανεξέλεγκτη την αιμοσταγή πλευρά του, μάλλον δεν θα δυσκολευτεί και πολύ να βάλει και τη «Συμμορία» του στην οσκαρική κούρσα.

Το φιλμ δεν έχει ακόμη ημερομηνία εξόδου, αλλά τα γυρίσματα αναμένεται να ξεκινήσουν το φθινόπωρο.

Διαβάστε ακόμη