Buzz

Ματ Ντέιμον εναντίον Ομπάμα!

στα 10

Σε πρόσφατη συνέντευξή του ο Ματ Ντέιμον, πάλαι ποτέ ένθερμος υποστηρικτής του Μπαράκ Ομπάμα, δήλωσε ότι δε θα τον ψήφιζε ποτέ ξανά. «Θα προτιμούσα έναν Πρόεδρο που θα έδειχνε κότσια - κι ας άντεχε μόνο μία τετραετία!»

Ματ Ντέιμον εναντίον Ομπάμα!
Παλιές καλές εποχές...

Ο Ματ Ντέιμον, δηλωμένος Δημοκρατικός και ακούραστο μέλος της προεκλογικής καμπάνιας του Μπαράκ Ομπάμα το 2008, τώρα δηλώνει βαθιά απογοήτευση.

Σε συνέντευξή του για την προώθηση της νέας ταινίας του «We Bought a Zoo» ο Ντέιμον ομολόγησε ξεκάθαρα την πικρία του για τις επιλογές του Προέδρου της Αμερικής τα χρόνια της διακυβέρνησής του. «Ενας Πρόεδρος που θα άντεχε μόνο μία 4ετία, αλλά θα έδειχνε κότσια θα ήταν προτιμότερος» είπε απροκάλυπτα.

«Εχω μιλήσει με αρκετούς ανθρώπους της πρώτης-πρώτης ομάδας του Ομπάμα και όλοι μου λένε το ίδιο πράγμα: ποτέ ξανά! Δε θα μας κοροϊδέψει ποτέ ξανά πολιτικός!» δήλωσε ο Ντέιμον.

«Οι Δημοκρατικοί δεν έχουν συνειδητοποιήσει ότι έχουν ένα μανιφέστο στα χέρια τους - ο κόσμος κατέλαβε τους δρόμους και τις πλατείες του αγανακτισμένος!» συνέχισε ο αριστερός ηθοποιός, ο οποίος ομολόγησε ότι μιλάει με «πληγωμένο ιδεαλισμό». «Φανταστείτε τι θα μπορούσαν να πετύχουν αν όντως είχαν έναν ηγέτη να τους καθοδηγεί!»

Δεν είναι όμως η πρώτη φορά που ο Ντέιμον κριτικάρει τον Ομπάμα δημόσια. Σε συνέντευξή του τον προηγούμενο Μάρτιο στο CNN και στην εκπομπή του Πιρς Μόργκαν (αντικαταστάτη του Λάρι Κινγκ) ο ηθοποιός είχε δηλώσει ότι δεν τρέφει καμία ελπίδα για πραγματικές αλλαγές από τον Ομπάμα. «Να σας το πω διαφορετικά: δεν ελπίζω πια ότι θα δείξει θάρρος.»

Ο Ομπάμα δεν άφησε αυτή την κριτική να πέσει κάτω. Σε ομιλία του τον Μάιο χρησιμοποίησε τον Ντέιμον για να βουλώσει τα στόματα - ή τουλάχιστον να επιδείξει χιούμορ. «Εχω απογοητεύσει την καρδιά των οπαδών μου: τους σταρ του Χόλιγουντ. Οπως τον Ματ Ντέιμον. Ο Ματ δηλώνει απογοητευμένος από την απόδοσή μου. Χμμ... Ματ είδα τους «Ρυθμιστές» και ...δηλώνω κι εγώ απογοητευμένος!»